Antena Meniu Search
x

Video Când "Dorel" se întoarce pe şantier, mai multe cartiere rămân fără apă. De data asta s-a întâmplat în Lugoj

"Dorel" atacă din nou. De această dată în Lugoj. Mai multe cartiere din oraş au rămas fără apă caldă, joi, după ce un grup de muncitori a reluat lucrările pe un şantier din centrul municipiului, care este în renovare de aproximativ patru ani. 

de Redactia Observator

la 14.03.2024, 14:21

Vezi și

La începutul lunii, Dorel a făcut alte probleme. Acoperirea gropilor pe un trotuar din Galaţi a devenit virală pe Internet. Motivul: excesul de zel i-a făcut pe muncitori să asfalteze inclusiv copacii. Odată terminată lucrarea, angajaţii şi-au dat seama că ceva nu e tocmai în regulă şi au revenit la locul faptei să repare greşeala. 

Cine e de vină pentru gafa marca Dorel

Responsabili pentru lucrare sunt angajaţii societăţii de salubrizare a oraşului. Reprezentanţii primăriei au refuzat să iasă în faţa camerei de filmat, ca să ofere o explicaţie. În schimb, au transmis - printr-un comunicat scris - că o anchetă internă va stabili cum s-a ajuns la o astfel de situaţie. 

"Este vorba despre greșeala unei echipe care a dat dovadă de exces de zel asfaltând integral acea porțiune de trotuar. S-a dispus remedierea în regim de urgență, precum și o anchetă internă în vederea luării măsurilor administrative corespunzătoare. Fiecare copac din oraș este important, prin urmare s-a intervenit foarte repede pentru salvarea arborilor din zonă", au declarat reprezentanţii Primăriei Galaţi.

"Aşa se lucrează în România: 10 ingineri, 2 muncitori şi restul ... claie peste grămadă! Să facă şi gropile alea, care sunt mai încolo şi în care dai cu roata", a spus un bărbat. "Treabă făcută de mântuială, ce să zic mai mult?!", a adaugat o femeie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Când "Dorel" se întoarce pe şantier, mai multe cartiere rămân fără apă. De data asta s-a întâmplat în Lugoj