Antena Meniu Search
x

Noi detalii despre accidentul de pe autostrada Deva - Sibiu, soldat cu 4 morți. Șoferul a făcut 2 kilometri slalom printre mașini

Patru oameni şi-au pierdut viaţa într-un accident şocant pe autostrada A1 in judetul Hunedoara. Toţi erau într-o maşină care circula pe contrasens. Nu se ştie încă de ce a ajuns maşina în direcţia greşită.

Vezi și

Patru oameni şi-au pierdut viaţa într-un accident şocant pe autostrada A1 in judetul Hunedoara. Toţi erau într-o maşină care circula pe contrasens. Nu se ştie încă de ce a ajuns maşina în direcţia greşită.

Doi kilometri, şoferul de 70 de ani a făcut slalom printre maşini, pe contrasens. Anchetatorii nu-şi pot explica cum a greşit intrarea pe autostradă. Cert este că, în dreptul localităţii Simeria, a luat-o pe breteaua greşită.

Am fost sunat pe telefon că bunicul meu a avut accident. Avea experienţă, avea permisul de 40 şi ceva de ani. Toate categoriile. Chiar nu pot să-mi imaginez cum şi ce s-o întâmplat, a declarat nepotul şoferului vinovat.

În maşină mai erau alţi trei pasageri, prieteni ai şoferului. Printre ei, şi un tânăr de doar 21 de ani. Se îndreptau spre Câmpeni, la o casă aflată în construcţie. La kilometrul 355, maşina a intrat frontal într-o dubă care venea din faţă, apoi a acroşat încă un autoturism. 

Anemona Doda, ISU Hunedoara:

Trei au decedat pe loc în urma impactului, o altă persoană a decedat imediat după sosirea echipajelor de descarcerare.

Alţi trei oameni au fost răniţi după greşeala mortală a şoferului. Au fost transportaţi de urgenţă la spitalul din Deva. 

La locul accidentului, martorii lansează alte scenarii. 

Cred că atunci când a văzut maşinile că veneau s-a speriat şi a primit infarct sau ceva, aşa au zis oamenii, povesteşte unul dintre oamenii de la faţa locului.

Am auzit că şoferul şi colegii lui erau în stare de ebrietate. A băut foarte mult şi din cauza asta a venit pe contrasens, spune un alt martor.

Autorităţile nu au reuşit nici până acum să-i identifice pe toţi din maşina condusă pe contrasens. A fost cel mai grav accident care a avut loc în judeţul Hunedoara în ultimii ani. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru omor din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Noi detalii despre accidentul de pe autostrada Deva - Sibiu, soldat cu 4 morți. Șoferul a făcut 2 kilometri slalom printre mașini