Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cascadorul Adrian Pavlovschi a murit, la vârsta de 61 de ani

Adrian Pavlovschi, unul dintre cei mai cunoscuți cascadori români, a murit, la vârsta de 61 de ani. Lasă în urmă o carieră impresionantă.

de Redactia Observator

la 20.04.2018 , 01:27

Adrian Pavlovschi, unul dintre cei mai cunoscuți cascadori români, a murit, la vârsta de 61 de ani. Lasă în urmă o carieră impresionantă, cu apariții în peste 60 de producții tv și cinematografice, atât românești, dar și străine.

Cascadorul Adrian Pavlovschi a murit joi seara, iar tragicul anunț s-a răspândit pe rețelele de socializare.

 ”Azi, ora 19, cascadorul, prietenul si colegul nostru Adrian Pavlovschi a plecat sa si intalneasca colegi care au trecut in nefiinta mult prea deveme: Paul Fister , Doru Dumitrescu, Szobi Czech si multi alti care trebuiau sa ne sfatuim cu ei! Sa-i ierte Dumnezeu !”, a scris pe Facebook un coleg de la Uniunea Cascadorilor din România.

Articolul continuă după reclamă

Adrian Pavlocschi a avut, în ultima perioadă, probleme grave de sănătate. Cascadorul a suferit recent o operație, pentru anevrism cerebral.

În aproape 40 de ani de carieră, Adrian Pavlovschi a fost responsabil cu cascadoriile în zeci de filme pentru tv sau marile ecrane.

Cascadorul român a apărut în producții cu nume celebre: Nicole Kidman, Wesley Snipes, Elizabeth Hurley, Jean-Claude van Damme, Cristopher Waltz, Christopher Lambert, Lance Henriksen,

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Cascadorul Adrian Pavlovschi a murit, la vârsta de 61 de ani