Antena Meniu Search
x

Cât a făcut un turist din Satu Mare până la Eforie Nord cu o Dacia Spring

Un turist a traversat ţara de la nord-vest la est cu o Dacia Spring în 24 de ore. Şoferul a povestit întreaga experienţă pe Facebook.

de Redactia Observator

la 30.07.2023, 15:20

Un turist din Satu Mare a traversat ţara până la Eforie Nord, în 24 de ore, cu o Dacia Spring. Şoferul povesteşte că a oprit să încarce maşina în mi multe oraşe de pe traseu, iar cosul total a fost sub 250 de lei. 

"Bună seara. Scriu pentru cei interesați de o experiență de drum Satu Mare Eforie Nord. Am parcurs 1740 km dus întors cu un consum de circa 240 kw, consum mediu 13,8 kw/100 km cu AC ul pornit.  

Facebook

Am fost 2 persoane și bagajele aferente. Am incarcat în 2 locuri Cluj, Brașov mult iar în Zalău, Târgu Mureș,  Urziceni, Slobozia  cam jumătate.  

Masina s-a comportat foarte bine ( inclusiv la munte), sunt mulțumit de ea. Ca și parte negativă vă sfătuiesc să aveți grijă la depășiri ( de la 95 km/h e cam lentă)", explică şoferul pe un grup de pe Facebook. 

Singura parte negativă în această experienţă au fost depăşirile, explică turistul, care lansează şi un avertisment pentru ceilalţi şoferi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Cât a făcut un turist din Satu Mare până la Eforie Nord cu o Dacia Spring