Antena Meniu Search
x

Video "Cât de mult am sperat la un altfel de final". Mesajul de durere al Elei, după ce a aflat că Hamas i-a ucis iubirea vieţii. Românul Tal Chaimi a fost găsit mort

Război Israel - Hamas. Tal, bărbatul cu dublă cetăţenie, română şi israeliană, dispărut pe 7 octombrie, a fost găsit mort. Autorităţile spun că ar fi fost ucis chiar în ziua în care Hamas a dezlănţuit iadul în Israel. Ela, soţia lui, a venit la sfârşitul lunii octombrie la Bucureşti cu speranţa că va primi ajutor şi că îl va putea strânge din nou în braţe pe tatăl copiilor ei. Deznodământul, însă, a fost tragic.

de Redactia Observator

la 14.12.2023, 08:06

Vezi și

"Cât de mult am sperat la un altfel de final". Sunt cuvintele grele ale Elei, cea care a aflat că Hamas i-a ucis cu sânge rece iubirea vieţii. Mamă a trei copii şi cu al patrulea pe drum, Ela a venit la sfârşitul lunii octombrie la Bucureşti cu o singură dorinţă, aceea de a primi ajutor.

Ela Chaimi, soţia lui Tal: Din păcate, nu am nicio informaţie până acum. Sper doar că Tal este puternic şi sănătos. 

Ea a povestit cum Tal şi-a apărat familia în momentul în care militanţii Hamas au intrat în curtea casei lor. Avea să fie ultima dată când îl vedea în viaţă.

Ela Chaimi, soţia lui Tal: Ultima mea informaţie despre el este când a plecat din casă la ora 6:45. Apoi, l-am sunat la 8:30 şi, de atunci, nu am mai auzit nimic de el. 

Pe acelaşi subiect

Într-un interviu pentru Observator, Ela a povestit, cu ochii în lacrimi, cât de greu îi este fără soţul ei.

Ela Chaimi: Tal şi cu mine suntem împreună de 22 de ani. Mai mult de jumătate din viaţa mea a fost alături de el. Şi nu-mi imaginez viaţa fără el. Mi-a dat tot ce aveam nevoie în viaţă, stabilitate, dragoste şi trei copii. 

Românul Tal Chaimi a fost ucis pe 7 octombrie de teroriştii Hamas

După mai bine de două luni pline de incertitudine, rudele lui Tal au primit vestea de care se temeau cel mai tare. Autorităţile spun că el ar fi fost omorât chiar pe 7 octombrie.

Ela Chaimi, soţia lui Tal: Trăiesc un coşmar. Un adevărat coşmar. Nu mi-am imaginat niciodată aşa ceva, iar gândul că soţul meu nu se va întoarce m-a distrus.  

În tot acest timp, Ela a căutat orice fel de informaţie despre starea lui Tal. 

Ela Chaimi, soţia lui Tal: După ce ajung acasă, mi-ar plăcea să primesc o poză. O poză cu Tal. Vreau să ştiu dacă e mort sau în viaţă. Vreau să ştiu care este situaţia, pentru că nu ştiu nimic. 

Vestea morţii lui Tal a ajuns şi la premierul României, care a transmis condoleanţe familiei şi a rugat ca atrocitățile comise împotriva copiilor, femeilor și civililor să înceteze. Familia lui Guy Gilboa Dalal, un tânăr de 22 de ani cu origini româneşti, îşi leagă de Bucureşti speranţele pentru eliberarea băiatului. Este unul dintre cei răpiţi de la festivalul Nova. 

Tatăl lui Guy: Aceasta este o poză cu el din captivitate. Puteţi vedea ochii lui, puteţi vedea teroarea, puteţi vedea şocul. Aşa îi ţin în tuneluri. Ne e frică pentru ei. 

Între timp, familiile israelienilor răpiţi care au şi cetăţenie americană au ajuns la Casa Albă unde s-au întâlnit cu Joe Biden. În Gaza, situaţia este din ce în ce mai rea. Oamenii rămaşi fără case locuiesc în adăposturi improvizate, iar traiul le-a fost îngreunat şi de ploile torenţiale din ultima perioadă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Cât de mult am sperat la un altfel de final". Mesajul de durere al Elei, după ce a aflat că Hamas i-a ucis iubirea vieţii. Românul Tal Chaimi a fost găsit mort