Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cătălin a fost măcelărit în propria maşină de un client nemulţumit de preţul cursei. Acasă, doi copilaşi îşi aşteptau cu nerăbdare tatăl

Crimă cumplită lângă Capitală. Un șofer de ridesharing a fost ucis cu 22 de lovituri de cuţit. Un client l-a atacat după un conflict legat de preţul cursei. Criminalul a încercat să-şi şteargă urmele - a aruncat trupul victimei într-o pădure şi a dat foc maşinii, la o distanţă de 60 de kilometri de locul faptei. Poliţiştii l-au ridicat din casa iubitei, căreia îi mărturisise totul. Individul şi-a recunoscut faptele şi în faţa anchetatorilor şi a fost arestat. 

de Cristi Georgescu

la 10.10.2024 , 17:54

Tânărul de 21 de ani nu răspunde în faţa jurnaliştilor. La audieri le-a povestit însă poliţiştilor că în noaptea de 8 spre 9 octombrie a făcut o comandă, la o firmă de ride-sharing, direct prin telefon, nu prin aplicaţie. Voia să ajungă din Ploieşti în Bărcăneşti, unde locuia iubita lui. Şoferul care l-a preluat era Cătălin, un bărbat de 31 de ani. Pe drum cei doi nu s-ar fi înţeles asupra preţului cursei. Discuţiile au degenerat. Clientul l-a atacat pe şofer. L-ar fi lovit de mai multe ori, cu un cuţit, apoi l-a abandonat într-o pădure din Snagov.

Ucis pentru preţul cursei 

La aproximativ 60 de kilometri de unde şi-a ucis victima tânărul de 21 de ani a ajuns cu maşina acestuia, fără a avea permis pe acest câmp din localitatea Brazi. A incendiat autoturismul şi a plecat. Flăcările au fost observate de localnici care au chemat pompierii.

Vezi și

Incendiul a trezit multe suspiciuni, mai ales că autoturismul a fost găsit pe un câmp pustiu. Pompierii au chemat poliţia, iar anchetatorii au descoperit că maşina era folosită pentru ride-sharing. Au studiat traseul curselor şi au văzut că pe imaginile surprinse pe camerele de supraveghere, apar doi şoferi. Aşa au dat de principalul suspect care i-a condus şi la victimă. Ancheta a arătat că după crimă şi după ce a scăpat de maşină, suspectul a plecat la iubita lui şi i-a povestit tot ce făcuse. 

Pe acelaşi subiect

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore. Mai mulţi şoferi care efectuează curse de ridesharing s-au strâns aseară în centrul oraşului Ploieşti, în semn de solidaritate cu colegul lor omorât de un client.

"E vorba de siguranţa noastră ca şi şoferi. Cum ei ştiu exact pe cine cheamă, aşa şi noi am vrea să ştim pe cine luăm". "Noi nu suntem în siguranţă niciodată", spun şoferii.

Tânărul de 21 de ani este cercetat pentru omor calificat. Şoferul ucis era tatăl a doi copii, de 4 şi 8 ani, unul dintre ei, diagnosticat cu autism. 

Cristi Georgescu Like
Întrebarea zilei
Preferaţi să plătiţi cu cardul sau cash atunci când faceţi cumpărături?
Observator » Evenimente » Cătălin a fost măcelărit în propria maşină de un client nemulţumit de preţul cursei. Acasă, doi copilaşi îşi aşteptau cu nerăbdare tatăl