Antena Meniu Search
x

Video Cauza incendiului de la Ferma Dacilor. Patronul Cornel Dinicu ar fi furat curent, potrivit unor surse judiciare

Incendiu la Ferma Dacilor. Sunt în continuare, căutări dramatice, printre ruinele pensiunii "Ferma Dacilor" din Prahova. Până acum, 7 oameni, dintre care 3 copii, au fost găsiţi morţi în urma incendiului care a mistuit complexul turistic din Tohani. O singură persoană mai este dispărută. O anchetă dificilă, care abia a început, dar care a scos deja la iveală că Ferma Dacilor a primit turişti bine merci, ani de zile, fără acte de funcţionare şi fără autorizaţie de construcţie. Potrivit unor surse judiciare, patronul Cornel Dinicu ar fi furat curent, neavând un contract oficial de furnizare energie electrică. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 27.12.2023, 17:47

Vezi și

O ipoteza intens discutată în aceste zile era legată de un eventual scandal între un bărbat şi o femeie, amândoi cazați în complex. Anchetatorii au desființat însă aceasta pistă. Nici prezenţa unor aeroterme sau reşouri nu se confirmă, asta pentru că au funcționat până în data de 24 decembrie. Pe 25, centrala deja era reparată.

Bărbatul nu avea contract de furnizare energie electrică 

Rămâne, în picioare, varianta unui scurt circuit electric. Fapt care ni l-a povestit şi o angajată de-a complexului. Ştim că pensiunea avea des probleme cu electricitatea. Anchetele care sunt acum în derulare vor stabili exact cauza.

Procurorii au audiat aseară şi astăzi mai multe persoane, rude, angajați, chiar şi pe patronul pensiunii. Bărbatul nu a dat însă declarații, din cauza şocului mult prea puternic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Cauza incendiului de la Ferma Dacilor. Patronul Cornel Dinicu ar fi furat curent, potrivit unor surse judiciare