Antena Meniu Search
x

Caz HALUCINANT în România! Medic ginecolog din Baia Mare, acuzat de FAPTE ŞOCANTE. "L-am întrebat ce este şi mi-a zis că o să mă simt mai bine!"

Plângere penală şocantă la Colegiul Medicilor Maramureş, dar şi la Poliţia Municipiului Baia Mare. 

Plângere penală şocantă la Colegiul Medicilor Maramureş, dar şi la Poliţia Municipiului Baia Mare. 

O băimăreancă în vârstă de 44 de ani acuza un medic ginecolog de fapte strigătoare la cer. Potrivit femeii, specialistul i-ar fi implantat un CIP în.. vagin, scrie vasiledale.ro

Gabriela a povestit pentru vasiledale.ro că, după ce a intalnit un barbat pe Facebook s-ar fi întâlnit şi ar fi întreţinut relaţii sexuale cu acesta, la scurt timp a mers la medicul ginecolog pentru un control.

“Eu cred ca el s-a inteles cu medicul si mi-a pus acel CIP in vagin, pentru a ma urmari, pentru a stii tot ce fac. Am facut plangere la Colegiul Medicilor dar si la Politie. Acolo nu au vrut sa imi inregistreze initial plangerea. Asa ca m-am intors a doua zi si mi-au luat-o”, a spus baimareanca.

Ce a scris femeia în plângere?

“Subsemnata Gabriela (…) domiciliata in Baia Mare, strada (….), judetul Maramures, seria (…) nr (…) CNP (….), prin prezenta va aduc la cunostinta ca din luna MAI incoace pana in prezent ma simt foarte rau de cand am fost la domnul doctor ginecolog (…) si pe langa tratamentul (ovolul) respectiv mi s-a mai pus ceva in vagin, ceea ce nu stiu ce era pentru l-am intrebat ce este si nu a vrut sa-mi spuna nimic ca a zis ca o sa ma simt mai bine, ceea ce nu este adevarat pentru ca ma simt foarte rau.

Trebuia sa fiu chemata dupa rezultat ceea ce nu am fst sunata nici pana in ziua de azi. Daca apar probleme pe baza de internare la ginecologie, vreau sa fie tras la raspundere si sa-mi plateasca tot ce o sa fie de platit (tratamenteel). Va multumesc”.

Drept urmare, rămâne de văzut dacă cele două instituţii sesizate vor confirma faptele sesizate de băimăreancă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Caz HALUCINANT în România! Medic ginecolog din Baia Mare, acuzat de FAPTE ŞOCANTE. "L-am întrebat ce este şi mi-a zis că o să mă simt mai bine!"