Antena Meniu Search
x

Caz NEMAIÎNTÂLNIT! O tânără a călătorit cu maşina în viitor aproape trei decenii

Ediţia din 1988 a revistei "Strange" prezenta un articol intitulat "Călătoare în timp" care spunea o poveste demnă de filmele SF

Ediţia din 1988 a revistei "Strange" prezenta un articol intitulat "Călătoare în timp" care spunea o poveste demnă de filmele SF

Articolul sună cam aşa: "L.C. şi un partener de afaceri, Charlie, tocmai terminaseră masa de prânz în micul oraş Abbeville, din sud-vestul Louisianei. S-au urcat în maşină şi au luat-o pe Autostrada 167, îndreptându-se spre Lafayette, aflat la 25 de kilometri depărtare. Era 20 octombrie 1969, ora 13:30. Şoseaua era liberă, plimbarea fiind una relaxanta. Totul până când, de la distanţă cei doi văd o maşină de epocă. Se apropie şi îşi dau seama că deşi modelul nu se mai fabrica de mai bine de 30 de ani, autoturismul părea abia scos de pe poarta fabricii.

Încet, cei doi îşi dau seama că ceva nu este în regulă. Pe numărul de înmatriculare scria anul 1940, lucru ilegal pentru o maşină care are voie să circule, iar în interiorul maşinii se afla o femeie tânără, îmbrăcată în stilul anilor '40, iar în dreapta o fetiţă.

Femeia era de-a dreptul speriată, motiv pentru care L.C. a întrebat-o dacă are nevoie de ajutor. Ea a dat din cap în semn că “da”, dar, în acelaşi timp privea foarte nedumerită la vehiculul bărbaţilor. Femeia trecu pe lângă ei şi începu să încetinească pentru a trage pe dreapta; la fel făcuseră şi bărbaţii.

Numai că, după ce L.C. şi Charlie au oprit maşina şi s-au întors să se uite după automobilul al femeii, acesta pur şi simplu dispăruse! Spre uimirea lor, nu există niciun semn al existentei maşinii!

L.C. şi Charlie priveau înapoi la autostrada goală. Dezorientaţi, era evident pentru ei ca o căutare s-ar fi dovedit inutilă".

Povestea celor doi a fost confirmată şi de câţiva şoferi din spate care au văzut două maşini trăgând pe dreapta, una dintre dispărând subit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Caz NEMAIÎNTÂLNIT! O tânără a călătorit cu maşina în viitor aproape trei decenii