Antena Meniu Search
x

Curs valutar

ACCIDENT ŞOCANT în Botoşani: Un tânăr şi-a prins ORGANUL GENITAL în tocătoarea de furaje!

Caz şocant în Botoşani. Un bărbat în vârstă de 46 de ani a ajuns în această săptămână la Urgenţe, cu traumatisme la nivelul penisului. 

de Redactia Observator

la 14.07.2017 , 09:39

Caz şocant în Botoşani. Un bărbat în vârstă de 46 de ani a ajuns în această săptămână la Urgenţe, cu traumatisme la nivelul penisului. 

Acesta a fost la câţiva milimetri de a se alege cu organul pur şi simplu smuls, după o mişcare neatentă. Omul toca furaje la un utilaj, atunci când s-a apropiat de partea motorizată a instalaţiei şi şi-a prins organul genital între cureaua de transmisie şi partea rotativă, care aproape i-a smuls pielea cu totul. 

Cu dureri cumplite, bărbatul a ajuns la spital, unde a fost preluat de cadrele medicale şi internat de urgenţă. „Este vorba despre un pacient diagnosticat cu traumatism penian, accidental, cu avulsie tegumentară. A fost internat la Secţia de urologie, unde medicii specialişti vor încerca să îi redea funcţionalitatea şi estetica organului genital”, a declarat pentru monitorulbt.ro un medic din cadrul UPU-SMURD. 

Articolul continuă după reclamă

Avulsia sau plaga delabrantă este o smulgere de ţesuturi. Partea traumatizată poate fi complet separată de corp sau poate rămâne ataşată de corp printr-o mică bucată de piele.

Ce mai puteţi citi pe OBSERVATOR.TV

Ce au găsit legiştii pe corpul lui Adrian, băiatul GĂSIT MORT în lacul din Ocna Şugatag. PRIMELE CONCLUZII ale necropsiei!​

O întreagă familie, SPULBERATĂ într-un CUMPLIT ACCIDENT, în această dimineaţă, în Bacău! Un bărbat a MURIT, soţia şi copilul sunt ÎN STARE CRITICĂ​

LACRIMI ŞI DURERE pentru familia puştiului de 16 ani dispărut sâmbătă în Maramureş. Adrian a fost GĂSIT MORT într-un lac din Ocna Şugatag! (VIDEO)

DURERE şi COMPASIUNE după moartea lui Adrian. Val de MESAJE EMOŢIONANTE pe Facebook: "Doare până la os!", "Ai fost un suflet bun, acum eşti un înger"

MESAJUL SFÂŞIETOR al mamei lui Adrian, băiatul GĂSIT MORT într-un lac din Ocna Şugatag: "O parte din inima mea va pleca cu tine, puiul meu ..."

MOMENTUL CUTREMURĂTOR în care Adrian este scos din apă, fără suflare, de pompierii militari ... "A fost găsit în lac, acum! Nu știu ce să fac. Să urlu, să mă abțin?!" (VIDEO)

IMAGINI ŞOCANTE în Londra! Doi tâlhari români, filmaţi cum dau buzna în rulota unei familii, tot de români. O femeie este JEFUITĂ şi BĂTUTĂ în faţa celor doi copii​

ATENŢIE! A intrat în vigoare noua lege RCA. 7 SCHIMBĂRI MAJORE pentru șoferi!

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Evenimente » ACCIDENT ŞOCANT în Botoşani: Un tânăr şi-a prins ORGANUL GENITAL în tocătoarea de furaje!