Antena Meniu Search
x

Video Cazul dramatic al românului de 92 ani mort în Ungaria. Zeci de maşini au trecut peste el, iar autocarul cu care venise a plecat fără el

Moarte îngrozitoare pentru un român pe o autostradă din Ungaria. Bărbatul a intrat pe jos pe drumul de mare viteză, a fost lovit de o maşină străină, iar apoi a fost călcat de alte 40 de autoturisme. Poliţiştii îl caută acum pe vinovat, care a fugit de la locul faptei, dar şi pe toţi şoferii implicaţi în accident. Ministerul român de Externe este în contact cu familia victimei şi o sprijină să poată repatria trupul neînsufleţit.

de Redactia Observator

la 02.05.2023, 19:19

Vezi și

  Tragedia a avut loc duminică seara, pe autostrada M0, care ocoleşte Budapesta. Autocarul în care se afla turistul român, în vârstă de 92 de ani, a oprit la un popas. Aici, bărbatul a coborât împreună cu ceilalţi pasageri, pentru a merge la un restaurant din apropiere. Din motive necunoscute, s-a răzgândit şi în loc să intre în local a ponit în direcţia opusă, spre autostradă. A ajuns până la mijlocul şoselei de mare viteză, dar nu a putut să traverseze din cauza separatoarelor de beton. 

Martor: "A vrut să se întoarcă la benzinărie. Atunci a fost lovit. Apoi a trecut peste el maşina din spate, apoi încă vreo 10. Nu le-am mai numărat apoi."

Au urmat scene de groază. A fost călcat de o maşină şi apoi de multe altele. În întuneric, timp de 20 de minute, nimeni nu a sesizat ce se întâmplă. Circulaţia a fost oprită abia la sosirea poliţiştilor, care au cercetat urmele accidentului la lumina lanternelor.  Au găsit rămăşiţe umane întinse pe jumătate de kilometru. 

 Hujder Zoltan, reporter: "Peste bărbatul lovit au mai trecut peste 40 de maşini, dar nimeni nu a oprit pentru a-l ajuta. Poliţia îi caută pe toţi aceştia, pentru a-i găsi şi a-i interoga."

Pe acelaşi subiect

Polițiștii îl caută pe vinovat

Maşina care l-a ucis pe bărbat a fost găsită abandonată la câteva sute de metri de locul accidentului. Parbrizul spart şi capota  avariată sunt mărturii ale violenţei impactului. Şoferul este de negăsit. Înainte de a fugi acesta a smuls numărul de înmatriculare al maşinii.   

Din primele date, maşina nu ar avea numere de Ungaria, iar poliţiştii de aici cred că şi şoferul este străin. Au însă imagini cu el şi îl caută. În maşină cu el s-ar mai fi aflat alte două persoane. O parte din vină are şi victima, spun anchetatorii. 

Berki Bianka, polițistă: "Bărbatul în vârstă de 92 de ani se afla neregulamentar pe autostradă când a fost lovit de autoturism."

Poliţiştii maghiar le cer tuturor şoferilor care  s-au aflat pe autostradă în momentul accidnetului sau au date despre identitatea şoferului să ia legătura cu ei prin 112.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Cazul dramatic al românului de 92 ani mort în Ungaria. Zeci de maşini au trecut peste el, iar autocarul cu care venise a plecat fără el