Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cel care l-a omorât pe Ioan Artene în parcul din Dublin este tot un român. Feri Anghel, arestat de poliţie

Un român a fost arestat  și a  a apărut în fața curții din districtul Tallaght, Dublin, fiind acuzat de uciderea lui Ioan Artene Bob (foto) un român de 49 de an

de Redactia Observator

la 21.04.2018 , 13:05

Un român a fost arestat  și a  a apărut în fața curții din districtul Tallaght, Dublin, fiind acuzat de uciderea lui Ioan Artene Bob (foto) un român de 49 de ani.

Feri Anghel, în vârstă de 38 de ani, a apărut în fața Tribunalului Districtual Tallaght şi va fi plasat  în arest preventiv până săptămâna viitoare.

Ioan Artene avea 49 de ani și era din Năsăud. Acesta lucra încă din anii 2000 peste hotare, muncind în Spania, Germania, iar de câțiva ani în Irlanda.

Articolul continuă după reclamă
Cel care l-a omorât pe Ioan Artene în parcul din Dublin este tot un român. Feri Anghel, arestat de poliţie

Joi seara, acesta a mers la o cunoștință ce urma să vină în România, pentru a trimite acasă 2.600 de euro. 2.000 de euro trebuiau să ajungă la fratele său din Năsăud, la care avea o datorie, iar 600 de euro la copilașul său de 8 ani, de care avea grijă mama sa, împreună cu un frate.

După ce i-a dat femeii cei 2.600 de euro, năsăudeanul a mai rămas cu 400 de euro, pentru care a fost ucis de conaţionalul său.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Cel care l-a omorât pe Ioan Artene în parcul din Dublin este tot un român. Feri Anghel, arestat de poliţie