Antena Meniu Search
x

Video Cele mai aglomerate ore în vămile din Republica Moldova. Exodul ucrainenilor, de teama ruşilor: peste 120.000 de oameni au părăsit ţara

Goniţi de război, peste 120 de mii de ucraineni şi-au părăsit ţara în aceste zile, potrivit celor mai noi date ale Agenţiei ONU pentru Refugiaţi. Nu au plecat doar spre vest, ci au încercat să se adăpostească şi în statele vecine. Republica Moldova a primit deja foarte mulţi dintre aceştia. Echipa Observator are un trimis special peste Prut, în a doua cea mai aglomerată vamă din zonă. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 26.02.2022, 13:41

Vezi și

Reporterul Observator Bogdan Dinu se află în al doilea cel mai aglomerat punct de trecere al frontierei din Ucraina în Republica Moldova: "Sunt în continuare foarte mulţi oameni care vin din Ucraina şi trec graniţa aici. Cel mai aglomerat este, însă, de când se lasă întunericul şi până aproape de miezul nopţii, atunci când oamenii ajung în această vamă". Asta spun poliţiştii de frontieră din Republica Moldova.

Peste 29.000 de refugiaţi din Ucraina au trecut graniţa în Republica Moldova

De când a început criza şi până sâmbătă dimineaţă, mai bine de 29.000 de oameni au trecut graniţa din Ucraina în Republica Moldova. Aglomerat este şi în punctele de trecere a fronterei Palanca şi Otaci. Acolo, ca şi aici, voluntarii îi aşteaptă pe refugiaţi cu mâncare, cafea, ceai şi încearcă să îi ajute cu adăpost.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Cele mai aglomerate ore în vămile din Republica Moldova. Exodul ucrainenilor, de teama ruşilor: peste 120.000 de oameni au părăsit ţara