Antena Meniu Search
x

Cadavru carbonizat, descoperit într-un Mercedes care a luat foc într-o parcare din Arad. Victima nu a fost identificată

O mașină, marca Mercedes, a luat foc în parcarea unui magazin din cartierul Aurel Vlaicu din municipiul Arad, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență. O persoană se afla în interior și a decedat. Victima nu a putut fi identificată din cauza deteriorării cadavrului în urma incendiului.

de Redactia Observator

la 31.05.2021, 13:52

Martorii susțin că a avut loc e explozie foarte puternică în fața magazinului, iar ulterior autoturismul a ars. 

„În această dimineață în jurul orei 7, am fost sesizați prin apel 112, despre faptul că în parcarea unui supermarket din municipiul Arad s-a produs o explozie la un autoturism. La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj al pompierilor care au constatat că este vorba de despre un autoturism incendiat iar în interior se afla un bărbat decedat. În continuare se efectuează cercetări cu privire la stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”.

Acolo au ajuns poliţişti şi un echipaj de pompieril, care au constatat că este vorba de despre un autoturism incendiat, iar în interior se afla un bărbat decedat. În acest caz se fac cercetări pentru a se stabili împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Conducerea Poliţiei Române trimite specialişti la Arad pentru a sprijini ancheta, echipa fiind coordonată de adjunctul directorului Direcţiei de Investigaţii Criminale, comisar-şef de poliţie Cristian Gheorghe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Cadavru carbonizat, descoperit într-un Mercedes care a luat foc într-o parcare din Arad. Victima nu a fost identificată