Antena Meniu Search
x

Chefii se întorc la Antena 1! Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu se întrec în note muzicale, concurenţii gătesc în paşi de dans

Chefii se întorc la Antena 1 cu forţe proaspete, chef de distracţie şi noi talente pe care le-au dobândit în vacanţă. Începe sezonul cinci al emisiunii!

Vezi și

Chefii se întorc la Antena 1 cu forţe proaspete, chef de distracţie şi noi talente pe care le-au dobândit în vacanţă. Începe sezonul cinci al emisiunii Chefi la Cuţite şi se anunţă deja a fi unul cu cântec. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu se întrec în note muzicale, în timp ce concurenţii gătesc în paşi de dans.

Sezonul 5 Chefi la Cuţite stă sub semnul muzicii. Şi începe în forţă cu o serenadă. Dedicată, evident, lui Cătălin Scărlătescu. 

Concurenţii au pregătit un repertoriu vast. De la ritmuri exotice, până la muzică religioasă. 

Iar în bucătărie, se găteşte în paşi de dans. O concurentă specială vine să ghicească viitorul chefilor. Sorin Bontea află ce şanse are să câştige acest sezon, iar Scărlătescu primeşte un sfat de zile mari!

Să faceţi un copil! Pentru că menirea dumneavoastră în această viaţă este legată de copii şi de casa creativităţii, i-a transmis concurenta.

Cel de-al cincilea sezon Chefi la Cuţite este cel al poveştilor şi al lecţiilor de viaţă. Urmăriţi marea premieră în această seară la Antena 1, de la ora 20. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Chefii se întorc la Antena 1! Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu se întrec în note muzicale, concurenţii gătesc în paşi de dans