Antena Meniu Search
x

Cinci fetiţe din Vaslui şi-au înmormântat azi mama. Sute de oameni au condus-o pe Laura, pe ultimul drum. Tânăra avea doar 26 de ani (Video)

Cinci fetiţe din Vaslui şi-au înmormântat, astăzi, mama. Laura Ionescu a fost condusă pe ultimul drum. Avea doar 26 de ani.

În luna august, Laura Ionescu afla că are leucemie. A luptat şi a îndurat atâta suferinţă, sperând că se va salva pentru a fi alături de cele cinci fetiţe ale ei. Din păcate, înaintea Crăciunului, tânăra de 26 de ani a pierdut lupta cu boala, iar, astăzi, copilele şi-au înmormântat mama.  

Familia, prietenii şi sute de oameni din comuna vasluiană Boteşti au venit să o conducă pe Laura pe ultimul ei drum.

În urma ei au rămas cinci fetiţe cu vârste cuprinse între 8 luni şi 8 ani, dintre care şi tripleţi, în vârstă de 5 ani. 

Vezi şi: De Crăciun, cinci fetiţe din Vaslui îşi vor conduce mama pe ultimul drum. Tânăra de 26 de ani a murit după ce, în urmă cu o săptămână, cerea ajutorul pe Facebook

Vestea morţii tinerei a căzut ca un trăznet pentru comunitatea în care trăia. Oamenii o ştiau pe Laura o mămică foarte grijulie, care avea o grijă deosebită pentru copiii ei.

Când şi-a dat ultima suflare, în braţele soţului ei, tânăra i-a spus să aibă grijă de fete.

GALERIE FOTO: Cinci fetiţe din Vaslui şi-au înmormântat azi mama. Sute de oameni au condus-o pe Laura, pe ultimul drum

Şi aşa va fi. De acum, grija celor cinci fetiţe a rămas pe umerii soţului femeii şi a bunicii. Ei spun că nu-şi vor înstrăina copiii şi că, în ciuda greutăţilor materiale, îi vor creşte în casa lor. 

Reamintim că Laura Ionescu a fost dignosticată în august cu leucemie acută mieloblstică. A urmat tratamente la clinica de onclogie din Iaşi, însă fără niciun rezultat. A rezistat doar la trei şedinţe de chimioterapie.

Cei dragi sunt stupefiaţi de sfârşitul tragic al Laurei şi spun că familia are nevoie acum de sprijin financiar. Cei care vor să facă o faptă bună de Crăciun, pot face donaţii prin intermediul Fundaţiei "Mereu Aproape".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Cinci fetiţe din Vaslui şi-au înmormântat azi mama. Sute de oameni au condus-o pe Laura, pe ultimul drum. Tânăra avea doar 26 de ani (Video)