Antena Meniu Search
x

Video Cine este bărbatul care a intrat în magazinul din Titan, unde Beatrice a fost ucisă cu drujba de patron. Este posibil să fie martor-cheie la înfiorătoarea crimă

Apar detalii şocante în cazul tinerei de 24 de ani omorâta cu drujba de patronul ei! În timp ce bărbatul se preda la poliţie, un alt individ a intrat în depozitul în care tânăra zăcea într-o baltă de sânge şi şi-a sunat prietenii să le arate cadavrul. Mai multe fotografii făcute în timpul apelului sunt dovada că a fost acolo înaintea criminaliştilor. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 27.03.2024, 19:46

Vezi și

Criminal: Recunosc fapta! Şi nu regret!

Detaşat şi fără remuşcări. Aşa şi-a recunoscut fapta abominabilă Paul Buşe. La finalul anului trecut, bărbatul de 72 de ani şi-ar fi ucis, cu sânge rece, angajata de 24 de ani care era şi însărcinată.

S-a filmat cu cadavrul tinerei

Anchetatori-criminal: I-aţi aplica victimei Ghibirdic Ioana Beatrice mai multe lovituri de cuţit şi, totodată, prin folosirea unei drujbe i-aţi provocat mai multe plăgi tăiate în regiunea cervicală, adică a gâtului, acte de violenţă care provocat moartea victimei. Deci asta e fapta.

Pe acelaşi subiect

- Da. O recunosc! Şi nu regret!

Imaginile sunt la doar câteva minute după crimă, când acesta s-a predat la Poliţie. În timp ce bărbatul mărturisea ororile, la locul crimei se derulau alte scene şocante.

Cristina Filip, reporter Observator: Până la sosirea primului echipaj de criminalişti o persoană încă neidentificată ar fi intrat aici, in depozitul în care Beatrice zăcea fără suflare. În loc sa sune la 112 ar fi făcut un videocall cu un prieten ca să-i arate cadavrul fetei.

Mărturie stau capturile de ecran făcute în timpul apelului. În fotografiile, care nu pot fi difuzate, apare victima într-o baltă de sânge.

Paul Herinean, profiler: Avem o dublă tipologie aici, o persoană care vrea să iasă în evidenţă, dar şi la o imaturitate emoţională. Nu ne putem pronunţa că ar fi o persoană cu un comportament sociopat, adică îi lipseşte empatia şi atunci el vede doar ceva grozav.

Martor-cheie la înfiorătoarea crimă

Şirul evenimentelor şocante a culminat cu refuzul procurorului de a accepta proba şi de a-i chema pe presupuşii martori la audieri. Motivul? Pe imaginile de pe camerele de supraveghere nu se vede nimeni intrând în depozit. 

Cristina Filip, reporter Observator: În momentul în care a plecat să se predea, principalul suspect spune că a încuiat magazinul, astfel că una dintre ipoteze e că persoana necunoscută s-ar fi putut afla în interior în momentul crimei. La fel de bine ar fi putut intra şi pe aici, prin spate dar nu este exclus să existe şi o altă cale de acces spre depozit.

Adrian Cuculis, avocatul familiei victimei: Problema de esenţă se pune dacă nu cumva acele persoane erau acolo şi puteau să fie considerate în co-autorat sau poate că persoanele respective au intrat ulterior acolo şi au şters din urmele crimei.

La locul crimei, specialiştii au găsit cel puţin 3 probe ADN diferite. Principalul suspect este în arest preventiv şi riscă închisoare pe viaţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Cine este bărbatul care a intrat în magazinul din Titan, unde Beatrice a fost ucisă cu drujba de patron. Este posibil să fie martor-cheie la înfiorătoarea crimă