Antena Meniu Search
x

Cine este bărbatul care s-a aruncat de la etaj, după ce a vrut să-şi ucidă iubita poliţistă şi pe fiica ei. Sorin a murit la spital

Explozie puternică, seara trecută, într-un bloc din Bistriţa. Un bărbat ar fi încercat să-şi ucidă iubita, o poliţistă, şi apoi să se sinucidă. După ce a improvizat o bombă în apartament, Sorin Pătraşcu, de 50 de ani, s-a aruncat în gol de la etajul 4.

Explozie puternică, seara trecută, într-un bloc din Bistriţa. Un bărbat ar fi încercat să-şi ucidă iubita, o poliţistă, şi apoi să se sinucidă. După ce a improvizat o bombă în apartament, Sorin Pătraşcu, de 50 de ani, s-a aruncat în gol de la etajul 4.

Noaptea trecută, bărbatul a murit la spital.

Trei persoane au fost rănite în urma exploziei apartamentului de pe Împăratul Traian. În starea cea mai gravă a fost tocmai bărbatul care a provocat nenorocirea, acesta fiind transportat în comă profundă la spital.

Reamintim că ieri după-masă, bucureşteanul s-a aruncat în gol de la etajul 4, de pe geamul locuinței pe care o împărțea cu iubita sa, cu care avea și o fiică de 17 ani. La nici 10 minute după ce a s-a aruncat de la etaj, apartamentul în care locuia a sărit în aer. 

Acesta era și planul bărbatului: ca împreună cu el să moară și iubita sa, dar și fiica acesteia, motiv pentru care a improvizat în locuință o instalație explozibilă, care trebuia să se declanșeze în momentul în care cineva deschidea ușa apartamentului.

Şi-a transformat casa într-o bombă

Fata de 17 ani a fost cea care a deschis uşa. Tânăra și-a dat seama că ceva nu este în ordine și a luat-o la fugă pe casa scării.

Explozia s-a produs, iar bucăți din geam și tencuială s-au împrăștiat atât pe strada Împăratul Traian, cât și în parcarea din spate. 

Sorin Pătraşcu a ajuns la spital în stare gravă.

Potrivit unui comunicat de presă al Spitalului Județean de Urgență Bistrița acesta a ajuns în stare critică, intubat, cu fracturi toraco-abdominale și de bazin și cu o leziune a pancreasului în urma căderii de la înălțime, șoc hemodinamic, în comă profundă.

La spital a ajuns și iubita sa, Maria Petroşanu, poliţistă, care a fost rănită de bucățile de geam ale locuinței care au ajuns în parcarea unde se afla, în urma exploziei.

Femeia de 43 de ani a ajuns la spital cu multiple plăgi și o contuzie la genunchiul drept, conștientă, stabilă hemodinamic și respirator.

Suflul exploziei a rănit și un pompier aflat în parcarea imobilului. Acesta a ajuns la spital cu fractură craniană, hematom epidural, contuzii și plăgi, în stare stabilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Cine este bărbatul care s-a aruncat de la etaj, după ce a vrut să-şi ucidă iubita poliţistă şi pe fiica ei. Sorin a murit la spital