Antena Meniu Search
x

Update Cine sunt tinerii morţi în accidentul din Medgidia. Maşina a zburat de pe şosea cu 150 km/oră - VIDEO

Sfârşit tragic, noaptea trecută, pentru doi tineri, în Medgidia. Aflat la volanul unui Audi A6, un tânăr de 22 de ani a pierdut controlul direcţiei, a ieşit de pe carosabil şi s-a înfipt cu maşina într-un copac. Atât el, cât şi pasagerul din dreapta, de aceeaşi vârstă, au murit pe loc. Martorii spun că bolidul avea o viteză de 150 km la oră, în momentul impactului.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 22.05.2021, 14:34

Potrivit informaţiilor obținute de Observator, șoferul se numea Ibram Relu, era căsătorit, avea doi copii și doar ce cumpărase mașina, un Audi A6.

Pasagerul din dreapta era Serhan Reis, un tânăr care lucra la fabrica de amidon din oraş.

Ambii aveau vârsta de 22 ani.

Pe acelaşi subiect

Reamintim că echipajele de prim-ajutor au fost solicitate să intervină noaptea trecută, în urma unui grav accident produs în Medgidia, zona Penny, pe strada Independenţei.

Alerta la 112 a fost dată în jurul orei 3:20.

Echipajele de prim-ajutor au fost solicitate să intervină în urma unui grav accident produs în Medgidia, zona Penny, pe strada Independenţei.

Cei doi tineri au murit pe loc

Ajunşi la faţa locului, militarii de la ISU Dobrogea au găsit doi tineri încarceraţi. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea lor, şoferul şi pasagerul maşinii, ambii de 22 de ani, fiind declaraţi decedaţi.

Potrivit poliţiştilor constănţeni, accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive. Şoferul maşinii conducea dinspre podul rutier către strada Lupeni când, din cauza vitezei, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de mai mulţi copaci aflaţi pe marginea drumului. Bolidul s-a oprit într-un pom, iar impactul a fost atât de puternic, încât maşina s-a încolăcit efectiv în jurul trunchiului. Imaginile suprinse la faţa locului arată dimensiunea dezastrului.

"Astăzi, în jurul orei 3.20, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe bulevardul Independenței din municipiul Medgidia. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 22 de ani, și mai mulți copaci din afara părții carosabile. În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a conducătorului auto, precum și a pasagerului dreapta față, de 22 de ani", a transmis IPJ Constanţa.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

- Articol realizat cu ajutorul informaţiilor şi imaginilor obţinute de reporterul Observator Andreea Filip -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Cine sunt tinerii morţi în accidentul din Medgidia. Maşina a zburat de pe şosea cu 150 km/oră - VIDEO