Antena Meniu Search
x

Cine sunt tinerii ucişi de şoferul drogat, la ieşirea din 2 Mai. Tatăl băiatului ar fi avut o presimțire și l-ar fi rugat să nu plece la mare

Doi tineri, un băiat de 21 de ani şi o fată de 20 de ani, au murit pe loc în urma accidentului provocat de un şofer de 19 ani, la ieşirea din 2 Mai. Tânărul era atât de drogat încât nu a realizat că a lovit în plin un grup de tineri.

de Redactia Observator

la 20.08.2023, 11:16

După o noapte de distracţie în Vama Veche, un şofer de 19 ani, la volanul unei maşini de lux, goneşte spre 2 Mai. La intrarea în sat, într-o curbă extrem de periculoasă, dar semnalizată ca atare, individul a spulberat un grup de opt tineri. Doi dintre ei au murit pe loc, iar alţi trei au ajuns la spital. Ca prin minune, ceilalţi trei au scăpat nevătămaţi, dar şocaţi după ce şi-au văzut prietenii ucişi pe şosea. 

Tinerii din grup erau din Bucureşti şi Braşov şi petrecuseră noaptea în Vama Veche. Mai aveau câteva sute de metri până la casa unde erau cazaţi, în 2 Mai. Până atunci veniseră pe pista de biciclete care leagă cele două localităţi de la malul mării. Trotuarul se termină însă brusc în dreptul unităţii militare, acolo unde a avut loc tragedia.

Cine sunt victimele accidentului mortal din 2 Mai

Una dintre victime este Andrei, un băiat de 21 de ani din Bucureşti. Tânărul era student la Facultatea de Geografie şi mai are o soră de 16 ani. Tatăl lui a postat pe Facebook un mesaj sfâşietor: "Ai plecat prea repede de la noi, ne-ai lăsat o durere mare în suflete. Îngerul nostru, Sebi! De azi ne veghezi din Ceruri!" Potrivit surselor Observator, tatăl lui Andrei ar fi avut o presimțire și l-ar fi rugat în nenumărate rânduri să nu plece la mare. Cealaltă victimă este o tânără de 20 de ani, studentă şi ea, cu bursă, tot la Facultatea de Geografie. Fata a luat examenul de Bacalaureat cu media 9,81, potrivit tatălui ei.

Pe acelaşi subiect

Şoferul care a provocat accidentul mortal a fugit de la locul tragediei, dar a fost prins la scurt timp în Vama Veche. Taximetriştii au văzut maşina distrusă şi au sunat la 112. Două autospeciale de poliţie l-au blocat în trafic. 

Şoferul este Vlad Pascu. Are 19 ani, a obţinut permisul de trei luni şi conduce maşini de lux. Autoturismul implicat în accident nu are RCA. Testele au arătat că înainte să urce la volan, consumase un cocktail de trei substanţe interzise: cocaină, amfetamină și metamfetamină.

Pe reţelele sociale, Vlad se laudă cu maşini, haine şi ceasuri de mii de euro. Celalaltă maşină din garajul său este un bolid de 200.000 de euro. Individul s-a pozat într un tricou care poartă mesajul "Drogurile sunt viaţa mea". Părinţii lui sunt cunoscuţi pentru afaceri în imobiliare. Tatăl lui este pasionat de maşini şi organizează concursuri de off road.

Şoferul riscă ani grei de închisoare

În faţa anchetatorilor, tânărul a avut o explicaţie halucinantă. Le a spus că a plecat de la locul accidentului pentru că a crezut că a lovit o pasăre. Apoi, s-a răzgândit: o vacă. Individul de 19 ani a fost reţinut pentru 24 de ore, dar pentru faptele sale riscă ani grei de închisoare.

Este acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor interzise.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Cine sunt tinerii ucişi de şoferul drogat, la ieşirea din 2 Mai. Tatăl băiatului ar fi avut o presimțire și l-ar fi rugat să nu plece la mare