Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A ucis aproape toată fauna din zonă, încercând să-i facă rău vecinului. Căprioare otrăvite, iepuri şi fazani morţi din răzbunare

Răzbunarea unui bărbat din Caraş-Severin pe vecinul său a luat proporţii de catastrofă. Cei doi s-au certat, iar în urma ultimului scandal, unul dintre ei a luat decizia de a-i otrăvi câinii ciobăneşti care nu făceau altceva decât să păzească animalele.

de Redactia Observator

la 18.07.2018 , 17:53

A luat decizia de a-i otrăvi câinii ciobăneşti care nu făceau altceva decât să păzească animalele Răzbunarea unui bărbat din Caraş-Severin pe vecinul său a luat proporţii de catastrofă.

Răzbunarea unui bărbat din Caraş-Severin pe vecinul său a luat proporţii de catastrofă.

Cei doi s-au certat, iar în urma ultimului scandal, unul dintre ei a luat decizia de a-i otrăvi câinii ciobăneşti care nu făceau altceva decât să păzească animalele.

Astfel, mai multi câini ciobăneşti au fost găsiţi otraviţi în zona Gherţeniş - Bocşa. Printre victime, şi vreo 10 oi.  

Articolul continuă după reclamă

Principalul suspect este vecinul de păşune al ciobanului. Acesta ar fi aruncat crenvurşti şi boabe de porumb cu furadan în locul de păşune.

Cearta dintre cei 2 este mai veche, iar cel care ar fi otrăvit animalele, este un cetăţean care a luat în arendă mult teren, pe care il cultiva. Acesta s-ar fi lăudat că are bani şi poate rezolva orice problemă.

Însă, problema este că din cauza boabelor otrăvite au murit şi animalelel salbatice din zonă. Căprioare, iepuri, fazani, toată fauna a căzut pradă otravei.

Ciobanul a anunţat politia şi a făcut plângere.  Omului îi pasă de animalele lui, însă pentru animalele sălbatice otrăvite cine răspunde şi cui îi pasă?

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » A ucis aproape toată fauna din zonă, încercând să-i facă rău vecinului. Căprioare otrăvite, iepuri şi fazani morţi din răzbunare