Antena Meniu Search
x

Update Cisterna GPL care s-a răsturnat pe Valea Oltului ar aparţine firmei ce deţine şi staţia din Crevedia. Circulaţia a fost blocată aproape 4 ore

La doar trei săptămâni de la exploziile de la Crevedia, un accident rutier ne dă din nou emoţii. O cisternă încărcată cu GPL, care ar aparţine firmei ce deţine şi staţia din Crevedia, s-a răsturnat pe Valea Oltului. Din cauza scurgerii de combustibil, pompierii au evacuat zona şi circulaţia a fost blocată aproape patru ore.

de Redactia Observator

la 16.09.2023, 20:00

Vezi și

Accidentul a avut loc în localitatea Racoviţa de pe Valea Oltului. Şoferul cisternei cu GPL se îndrepta către Sibiu şi a lovit un TIR plin cu medicamente care circula din sens opus. Poliţiştii spun că şoferul care a ajuns cu cisterna în şant ar fi pierdut controlul volanului pentru că circula cu viteză pe un carosabil umed. Rezervorul uneia dintre maşini s-a spart, iar pe carosabil s-a scurs motorină, astfel că autorităţile au evacuat zona şi au stabilit un perimetru de siguranţă.

Cisterna GPL care s-a răsturnat pe Valea Oltului ar aparţine firmei ce deţine şi staţia din Crevedia

Sorin Albinaru - ISU VÂLCEA: În urma recunoaşterii şi a măsurătorilor efectuate cu aparatele specifice din dotare, nu s-au constatat scurgeri de GPL sau depășiri ale valorilor normale. 

Ambii şoferi au primit îngrijiri medicale la faţa locului şi au refuzat transportul la spital. 

Pe acelaşi subiect

Cisterna încărcată cu gaz petrolier lichefiat aparţine societăţii Ade Gas Oil, proprietara staţiei GPL din Crevedia, care a explodat la sfârşitul lunii august şi a provocat un adevărat dezastru.  

Iar accidentul de azi scoate la iveală faptul că afacerile familiei Doldurea merg în continuare ca pe roate. 

Ionuţ Doldurea, patronul de la Crevedia, apare alături de fratele său Cristian ca acţionar sau administrator în şase companii active în domeniul comerţului cu GPL.  Toate aceste firme au avut anul trecut o cifră de afaceri cumulată de aproape 1,2 miliarde de lei. Din şase companii, patru sunt înregistrate în Caracal, acolo unde primar este Ion Doldurea, tatăl celor doi.

Ionuţ Doldurea şi asociatul său, Cosmin Stîngă, au fost arestaţi pentru 30 de zile. Un singur pacient rănit la Crevedia mai este internat în ţară, alți 10 sunt în continuare trataţi în străinătate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Cisterna GPL care s-a răsturnat pe Valea Oltului ar aparţine firmei ce deţine şi staţia din Crevedia. Circulaţia a fost blocată aproape 4 ore