Antena Meniu Search
x

Video Copaci puși la pământ, acoperişuri smulse, mașini distruse. O vijelie de doar 15 minute a făcut prăpăd în Focşani

Vremea a schimbat foaia în multe zone din ţară. O furtună a pus la pământ copaci şi a smuls un acoperiş în Focşani. Mai multe maşini au fost avariate şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru înlăturarea arborilor. Meteorologii averizează că vremea va fi în continuare la extreme, cu zile de foc, presărate cu furtuni puternice.

de Redactia Observator

la 30.07.2022, 09:06

Vezi și

O vijelie de doar 15 minute a făcut prăpăd în municipiul Focşani. Acoperişul unui bloc a fost smuls şi plimbat pe sus zeci de metri, după care a căzut peste două maşini parcate. 

Întregul oraş a fost paralizat minute în şir. Mai mulţi copaci au căzut pe şosele şi pe trotuare şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a-i îndepărta. Ca la fiecare ploaie mai serioasă, canalizările au cedat. Pe unele străzi, apa trecea de pragul autoturismelor. 

Ia uite, frate, ce e aici! Ia uite, frate!

Mergi cu barca pe aici!

Pe acelaşi subiect

Într-o comună din Bistrița, viitura a lăsat în urmă noroi şi gunoaie

Şi în Bistriţa a fost emis un cod portocaliu de furtună. În Ilva Mică, o viitură a inundat străzile comunei, lăsând în urmă noroi şi gunoaie. Chiar dacă am avut parte de două zile cu vreme instabilă, ploi şi furtuni, meteorologii spun că valul de caniculă încă nu s-a terminat. 

Primele două zile de august vor aduce temperaturi suportabile în toată ţara, după care arşiţa va reveni în forţă, iar în zonele de câmpie temperaturile vor depăşi din nou 35 de grade Celsius.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Copaci puși la pământ, acoperişuri smulse, mașini distruse. O vijelie de doar 15 minute a făcut prăpăd în Focşani