Antena Meniu Search
x

Video Copii blocați într-un tobogan din Giurgiu, sub privirile îngrozite ale părinților. Micuții nu au văzut că ieșirea din tub era astupată cu un placaj

Doi copii, de 11 şi 12 ani, au trecut prin clipe de groază după ce au rămas blocaţi într-un tobogan din Giurgiu. Cei mici au vrut să se joace în toboganul tubular fără să vadă însă că ieşirea era blocată cu un placaj. 

de Redactia Observator

la 07.09.2022, 13:32

Vezi și

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje, dar copiii au fost scoşi mai repede de părinţi şi din fericire niciunul nu a fost rănit.

Copil rămas blocat cu capul între scânduri, în același parc din Giurgiu

Nu este primul incident de acest fel în acest parc. În urmă cu câteva săptămâni, un alt copil a rămas blocat cu capul între scândurile puse pentru a opri accesul la toboganul cu pricina. 

Oamenii care locuiesc în zonă spun că locul de joacă nu este iluminat şi prezintă mai multe defecţiuni. După cele petrecute, toboganul a fost în sfârşit înlăturat, însă autorităţile locale spun că nu au deocamdată fonduri pentru renovarea parcului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Copii blocați într-un tobogan din Giurgiu, sub privirile îngrozite ale părinților. Micuții nu au văzut că ieșirea din tub era astupată cu un placaj