Antena Meniu Search
x

Video "Copiii mai intră ziua. Nu ştii ce te aşteaptă, te sperie". Capcana periculoasă din curtea unei unități militare din Galați

Un rezervor subteran care se află în curtea unei foste unităţi militare din Galaţi, printre clădirile dezafectate, este o adevărată capcană, atât pentru copii, cât şi pentru animale. În urmă cu trei zile, un căţel a căzut în groapa adâncă. În urma incidentului nu s-a luat însă nicio măsură, iar zona este în continuare accesibilă oricui.

de Adrian Obreja

la 10.07.2023, 08:52

Vezi și

Un loc de joacă improvizat pentru mai mulţi copii se poate transforma în orice clipă într-o capcană mortală. Copiii din cartier, de la blocurile din jur, obişnuiesc să vină seara aici să se joace, iar rezervorul este în continuare neacoperit. 

Localnicii sunt speriaţi şi speră ca zona să fie închisă cât mai repede.

Copiii mai intră ziua. Nu ştii ce te aşteaptă...te sperie.

Oricine poate deveni o posibilă victimă

Pe acelaşi subiect

Un incident a avut loc zilele trecute, când un căţel a căzut în interiorul bazinului. Doi trecători i-au auzit scâncetele şi au sărit în ajutorul animalului.

Acesta a fost scos după mai multe ore în care a inhalat gazul toxic.

La lăsarea întunericului, zona devine şi mai periculoasă. Gura baziunului nu este vizibilă, fiind ascunsă de vegetaţie, iar oricine poate deveni o posibilă victimă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » "Copiii mai intră ziua. Nu ştii ce te aşteaptă, te sperie". Capcana periculoasă din curtea unei unități militare din Galați