Antena Meniu Search
x

Copilul din Mangalia bătut de un practicant al sporturilor de contact, intubat şi ventilat mecanic

Un copil de 13 ani, din Mangalia, se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost bătut pe stradă, de un tânăr de 15 ani, practicant al sportulurilor de contact. Adolescentul de 15 ani i-ar fi aplicat o lovitură devastatoare băiatului de 13 ani, după ce iniţial l-ar fi fugărit pe stradă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 02.02.2020, 17:20

Copil bătut pe stradă, în comă la spital
Un copil de 13 ani este în comă, intubat şi ventilat mecanic, după ce a fost bătut pe stradă - Observator.tv

Un copil de 13 ani, din Mangalia, se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost bătut pe stradă, de un tânăr de 15 ani, practicant al sporturilor de contact. Adolescentul de 15 ani i-ar fi aplicat o lovitură devastatoare băiatului de 13 ani, după ce iniţial l-ar fi fugărit pe stradă.

Cei doi s-ar fi certat cu o zi în urmă, pe Facebook, însă nu se ştie exact pentru ce. Cunoştinţe ale celor doi spun că la mijloc ar fi o fată, însă alte persoane precizează că ar fi fost vorba despre jigniri adresate reciproc, între cei doi adolescenţi.

Copil de 13 ani în comă, lovit năprasnic, pe stradă

Copilul de 13 ani a fost internat de urgenţă în spital, în comă, după ce a fost resuscitat de medici pe trotuar.

"Pacientul a suferit un traumatism cranio cerebral major, este internat pe Chirurgie STI, starea lui este grava, intubat, pe ventilaţie mecanică, se fac toate eforturile pentru a trata şi echilibra pacientul. Din păcate, prognosticul este rezervat", au precizat medicii.

"Altercaţia a avut loc pe fondul unei dispute verbale, derulată cu ceva timp în urmă, iar elevul agresor învaţă la un liceu din Mangalia şi era cunoscut ca fiind un practicant al sporturilor de contact", informează şi Poliţia.

Doi tineri au sărit să-l ajute pe băiatul căzut la pământ

Pentru viaţa tânărului de 13 ani, întins pe trotuar, s-au luptat doi tineri, care i-au făcut masaj cardiac 15 minute, până a venit echipajul SMURD.

"Am intervenit să-i acordăm primul ajutor, eu cu un băiat, cu care eram acolo, care a văzut şi el totul de la bun început. L-am resuscitat vreo 15 minute, până a venit ambulanţa. Avea pulsul foarte slab. Prietenul meu a intervenit când băiatul acela l-a lovit. A căzut la pământ şi cred că mai vroia să-l lovească. Noroc că au intervenit cei care erau acolo. Atunci am mers şi i-am oferit primul ajutor, care sper că l-a salvat. Sper să fie bine, să-şi revină", a declarat tânărul din Mangalia care a intervenit să ajute victima.

Cât de periculoase sunt sporturile de contact atunci când sunt practicate pe stradă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Copilul din Mangalia bătut de un practicant al sporturilor de contact, intubat şi ventilat mecanic