Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE. Copil de 4 ani, mort într-un accident în Constanţa. Rănit şi el, tatăl băiatului a mers la morgă pentru a-şi recunoaşte fiul

Vacanţă încheiată tragic pentru o familie. Un băieţel de 4 ani a murit seara trecută într-un cumplit accident rutier, în judeţul Constanţa. Era în drum spre mare cu părinţii şi sora mai mare, într-o maşină în care mai erau şi doi prieteni de familie. După o manevră greşită şoferul a intrat pe contrasens, iar maşina a fost spulberată de o autoutilitară. Mama şi sora băiatului sunt încă în spital. La fel şi o tânără de 19 ani, aflată în stare critică.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 01.08.2023, 19:59

Vezi și

Sunt imagini filmate la scurt timp după impactul devastator. Un elicopter SMURD şi mai multe ambulanţe duc la spital patru răniţi scoşi din maşina zdrobită pe marginea drumului. În urmă rămâne trupul fără viaţă al unui băieţel de patru ani pentru care medicii n-au mai putut face nimic.

Şase persoane se aflau în automobilul cu 7 locuri. Doi părinţi cu cei doi copii ai lor şi doi prieteni de familie, dintre care unul la volan. În apropiere de localitatea Ovidiu, şoferul a depăşit linia continuă şi a intrat pe contrasens. Maşina a fost spulberată de o autoutilitară care a venit din faţă.

Copilul de patru ani se afla pe bancheta din spate a maşinii şi a murit pe loc

Andreea Filip, reporter Observator: Impactul a fost atât de violent încât două dintre roţile autoturismului s-au rupt şi au ajuns pe câmp.

Pe acelaşi subiect

Copilul de patru ani se afla pe bancheta din spate a maşinii şi a murit pe loc. Mama şi sora sa, de 7 ani, au ajuns în stare gravă la spital. Viaţa lor nu este însă pusă în pericol. În stare critică este o tânără care însoţea familia.

Crina Kibedi, Spitalul Judeţean Constanţa: Cel mai grav este o femeie de 19 ani, care este internată la Terapie Intensivă, intubată şi ventilată mecanic.

Rănit a fost şi tatăl băieţelului. Însă astăzi, răpus de durere şi ţinându-se greu pe picioare, a fost nevoit să meargă la morgă, pentru a-şi recunoaşte fiul.

Singurii care au scăpat teferi sunt cei doi şoferi implicaţi în accident. Poliţiştii încearcă să afle cum s a angajat conducătorul auto vinovat în acestă depăşire.

Andreea Filip, reporter Observator: Locul în care s-a produs accidentul este o zonă în care depăşirea este interzisă, iar vizibilitatea este redusă din cauza reliefului de aşa natură. Urmele de frânare de pe carosabil arată intenţia şoferului autoutilitarei de a evita impactul, însă acest lucru a fost imposibil.

Familia şi cei doi prieteni se îndreptau spre Mamaia când s a întâmplat tragedia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Copil de 4 ani, mort într-un accident în Constanţa. Rănit şi el, tatăl băiatului a mers la morgă pentru a-şi recunoaşte fiul