Antena Meniu Search
x

Video "Dintr-o dată, a pierdut controlul". Șofer de TIR mort în cabină, pe un drum din Timiș. Camionul plin cu rapiță s-a răsturnat între Peciu și Uivar

Un șofer de TIR și-a găsit sfârșitul, în această după-amiază, pe un drum din Timiș. Potrvit polițiștilor, bărbatul de 41 de ani se afla la volan când, la ieșirea din localitatea Sânmartinul Sârbesc, pe DJ 593 A, a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat cu autotrenul care transporta rapiță. 

de Redactia Observator

la 01.08.2023, 14:59

Vezi și

Din păcate, echipajul de prim-ajutor ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a salva viața bărbatului, declarând decesul.

"Astăzi, 01.08.2023 la ora 12:47 am fost anunțați prin apel 112 despre producerea unui accident rutier la ieșirea din localitatea Sânmartinul Sârbesc, DJ 593 A.

A fost alertat Detașamentul 2 de Pompieri Timișoara și trimiși la locul evenimentului 2 ofițeri și 5 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și două autospeciale de descarcerare. În evenimentul rutier a fost implicat un autotren, încărcat cu rapiță, răsturnat pe carosabil. Din nefericire, conducătorul autotrenului a rămas încarcerat și a fost declarat decedat medicul de pe ambulanța SAJ", au transmis reprezentanții ISU Timiș.

Accident mortal de departe de Timișoara: "Dintr-o dată a pierdut controlul"

Pe acelaşi subiect

Martorii spun că șoferul ar fi pierdut brusc controlul volanului.

"Un bărbat, în vârstă de 41 de ani, conducea un autotren încărcat cu  rapiță  pe DJ 593 A dinspre Sânmartinul Sârbesc spre Uivar, iar la un moment dat a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. 

Conducătorul a rămas încarcerat și a decedat. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", a informat și IPJ Timiș.

Polițiștii continuă cercetările, pentru a stabili cum s-a produs tragedia.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Iulia Pop -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » "Dintr-o dată, a pierdut controlul". Șofer de TIR mort în cabină, pe un drum din Timiș. Camionul plin cu rapiță s-a răsturnat între Peciu și Uivar