Antena Meniu Search
x

Copil rănit după ce a fost proiectat pe un geam, în urma unui accident grav pe Autostrada Soarelui

Un copil de un an şi jumătate a fost rănit, după ce a fost proiectat prin geamul spate dreapta, în urma unui grav accident care a avut loc pe Autostrada Soarelui, la kilometru 72, în dreptul localităţii Dor Mărunt, judeţul Călăraşi.

de Monica Palade

la 14.07.2021, 17:43

Copil de un an proiectat prin parbriz, în urma unui accident grav pe Autostrada Soarelui - ISU Călăraşi

Conform Centrului Infotrafic, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit violent parapetul care separă sensurile de mers. În urma accidentului, copilul, care era pasager în maşină, a fost proiectat prin geamul spate dreapta şi a ajuns pe suprafaţa de rulare.

Elicopter SMURD, solicitat la intervenţie

La faţa locului a fost solicitat de urgenţă un elicoper SMURD, pentru a prelua copilul rănit. Traficul rutier, pe sensul către Capitală a fost oprit, pentru aterizarea elicopterului SMURD, însă a fost reluat după câteva zeci de minute. 

Potrivit ISU Călăraşi, autoturismul a intrat într-un autotren. În accident au fost patru persoane implicate, doi adulți și 2 copii. Cei doi adulți și unul dintre copil nu au necesitat asistenta medicala inițial. Ulterior au fost examinați și transportați la unități medicale pentru investigații mai amănunțite de către autospecialele Serviciului județean de Ambulanță Călărași. Copilul rănit este conștient și a fost transportat de SMURD Dragalina la elicopter.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Andreea Filip. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cine e responsabil în cazul elevului violat de 2 ori la şcoală?

Observator » Evenimente » Copil rănit după ce a fost proiectat pe un geam, în urma unui accident grav pe Autostrada Soarelui