Antena Meniu Search
x

Un copil de 6 ani s-a înecat la Deva, la ştrand, în bazinul rezervat adulţilor

Un copil de doar 6 ani s-a înecat la Deva, într-un bazin din complexul Aqualand. Copilul a intrat în apă împreună cu un adult, apoi ar fi fost lăsat nesupravegheat. 

Un copil de doar 6 ani s-a înecat la Deva, într-un bazin din complexul Aqualand.

Copilul a intrat în apă împreună cu un adult, apoi ar fi fost lăsat nesupravegheat. 

Echipajul de la SAJ a găsit copilul în stop cardio-respirator şi a demarat manevrele de resuscitare. S-au continuat manevrele de resuscitare până la sosirea echipajului SMURD cu medic. În urma resuscitării, cordul copilului a pornit, pacientul fiind transportat la UPU Deva”, a declarat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara,  informează ziardehunedoara.ro

Copilul înecat a fost resuscitat, dar este în comă de gradul 4

Copilul este internat la Spitalul Județean de Urgență din Deva, iar medicii sunt rezervați cu privirea la evoluția stării lui de sănătate. 

„Pacientul este internat la Secția de Terapie Intensivă, în comă de gradul IV, este intubat. Starea lui este foarte gravă. Stopul cardio-respirator a survenit în urma înecului. Șansele să-și revină sunt minime”, a declarat medicul Tănase Popa, șeful Unității de Primiri Urgențe Deva. 

Copilul era în apă cu familia

Copilul de 6 ani care s-a înecat la ştrandul din Deva ar fi fost în apă cu mai mulţi membri ai familiei, care nu au sesizat că micuţul a dispărut dintre ei, precizează reprezentanţii Aqualand Deva.

Complexul dispune şi de un bazin special pentru copiii mici, însă adulţii l-ar fi luat cu ei în piscina adâncă de 1,6 metri, spun reprezentanţii complexului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un copil de 6 ani s-a înecat la Deva, la ştrand, în bazinul rezervat adulţilor