Antena Meniu Search
x

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu, nuntă cu 24 de nași!

Aurel Pădureanu a vazut pentru prima data rochia de mireasă a Corneliei. După 25 de ani de iubire nebună s-au unit şi în faţa lui Dumnezeu

Vezi și

Aurel Pădureanu a vazut pentru prima data rochia de mireasă a Corneliei. După 25 de ani de iubire nebună, s-au unit şi în faţa lui Dumnezeu

Mireasa a plâns de emoţii. Iar naşii, 6 la număr, au făcut cerc pe Iisaia dănţuieşte. Le-au fost alături şi fiul lor, Alexandru dar și mulţi prieteni.

Dacă e joi, e nuntă. Aşa a zis, aşa a făcut. Catanga a spus "DA" în faţa lui Dumnezeu şi în faţa iubitului ei, Aurel Pădureanu. Îmbrăcată într-o rochie albă, de dantelă, semnată Cătălin Botezatu, Catanga a fost dusă la altar chiar de fiul său, Alexandru. Nici măcar ploaia nu i-a răpit bucuria de a fi mireasă.

A fost dusă în faţa lui Dumnezeu cu limuzina şi alaiul de nuntaşi.

În faţa altarului, Catanga nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile. A plâns de câte ori a auzit invocat numele Domnului. Şi-a revenit în fire abia când şi-a amintit de tradiţii. Şi-a călcat proaspătul soţ pe picior, semnă că în casa lor, tot Catanga cântă.

Iubirea lor s-a născut şi s-a clădit pe acordurile muzicii. Cornelia Catanga şi Aurel Pădureanu s-au cunoscut, în urmă cu 24 de ani, în Israel. A fost dragoste la prima vedere şi au rămas împreună, chiar dacă destinul lor nu era unit şi în faţa legii. Cel care a insistat să facă nunta a fost fiul lor, Alexandru.

Ei vor petrece până dimineaţă, în restaurantul în care cei doi miri cântă săptămână de săptămână. Rămâne de văzut dacă la nunta Cornelei va cânta Catanga.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu, nuntă cu 24 de nași!