Antena Meniu Search
x

Video Cornelia Catanga nu a vrut să meargă la spital. Echipajul de pe ambulanță a încercat aproape două ore să o convingă

Cornelia Catangă a murit, în această dimineață, la Spitalul Universitar din București. Cântăreața de 63 de ani s-a stins în urma unui stop cardio-respirator, medicii nemaiputând să o readucă la viață. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 26.03.2021, 12:54

Cornelia Catanga nu a vrut să meargă la spital. Echipajul de pe ambulanță a încercat aproape două ore să o convingă Vezi și

Artista a început să se simtă rău încă de la primele ore ale dimineţii. Pentru că starea ei s-a înrăutăţit, soţul ei, Aurel Pădureanu, a chemat ambulanţa. 

Surse medicale au declarat pentru Observator că artista nu a vrut să meargă la spital. Echipajul de pe ambulanţă ar fi încercat o oră jumătate să o convingă. 

Într-un final, la insistenţele lui Aurel Pădureanu, cântăreaţa a acceptat.

Din primele informaţii, Cornelia Catanaga ar fi ajuns conştientă la spital.

Pe acelaşi subiect

Rezultat pozitiv la testul pentru Covid

La scurt timp, însă, a intrat în stop cardio-respirator, medicii au efectuat manevrele de resuscitare, însă cântăreaţa de 63 de ani nu a mai putut fi readusă la viaţă.

Aceleaşi surse medicale au precizat că echipajul de pe ambulanţă a testat-o pe cântăreaţă anti-Covid, iar rezultatul a fost negativ. Artista respira, însă, cu dificultate.

La spital, însă, testată din nou, rezultatul a fost pozitiv.

Artista a mai fost internată în 2019, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, după ce a suferit un infarct. Soţul ei a povestit atunci că a slăbit în jur de 27 de kilograme în doar câteva luni, supărată că fiul său se mutase în America. 

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani. 

- Articol realizat cu ajutorul informaţiilor obţinute de reporterul Observator Ema Schweninger -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Cornelia Catanga nu a vrut să meargă la spital. Echipajul de pe ambulanță a încercat aproape două ore să o convingă