Antena Meniu Search
x

Bolnavul de coronavirus din Caracal, despre izoletă: "Unde mă bagi, să mor acolo, nu e aer" (Video)

Autorităţile au mers să-l ridice pe al optulea pacient depistat pozitiv la coronavirus, din Caracal, judeţul Olt, însă bărbatul a fost foarte greu convins să intre în izoletă, temându-se să nu rămână fără aer.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 06.03.2020, 16:19

Vezi și
  • Pacientul din Caracal depistat cu coronavirus a fost preluat cu izoleta.

Autorităţile au mers să-l ridice pe al optulea pacient depistat pozitiv la coronavirus, din Caracal, judeţul Olt, însă bărbatul a fost foarte greu convins să intre în izoletă, temându-se să nu rămână fără aer.

Autorităţile au încercat să îi explice că nu i se întâmple nimic şi că este o procedură pe care trebuie să o respecte, pentru protecţia tuturor, reuşind până la urmă să îl înduplece să intre în izoletă.

Al optulea pacient cu coronavirus, ridicat cu izoleta din Caracal

Pacientul numărul opt a fost preluat de autorităţi cu izoleta şi de medici în costume de protecţie, de la domiciliul acestuia, din Caracal. Bărbatul de 51 de ani s-a lăsat cu greu convins să intre în izoletă, pentru că se temea să nu rămână fără aer în dispozitivul medical de protecţie.

"Nu mă bagi pe mine acolo, să mor acolo. Dacă nu am aer acolo", a spus pacientul.

O vecină a bărbatului a precizat că îi este frică, pentru că acesta nu a rămas în casă, aşa cum trebuia să o facă şi s-a plimbat pe stradă, a fost la magazine şi a mers în vizită la vecini.

"Nu l-a păzit nimeni, a plecat unde a vrut. A fost în vizită la vecini, pe la magazin, a stat pe stradă", spune o vecină a bărbatului.

Autorităţile române informează că bărbatul din Caracal a fost confirmat pozitiv şi este al optulea caz de infectare cu noul coronavirus din România.

Are de 51 ani şi a călătorit din Italia în același autocar cu bărbatul de 71 de ani din Suceava, fiind contact direct al acestuia. 

- Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de corespondentul Observator în Craiova, Cristina Oprea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Bolnavul de coronavirus din Caracal, despre izoletă: "Unde mă bagi, să mor acolo, nu e aer" (Video)