Antena Meniu Search
x

Video Cozi interminabile la localurile din Centrul Vechi al Capitalei. Studenţii au luat cu asalt cluburile aseară, bucuroşi că au terminat sesiunea

Aseară, nu mai aveai unde să arunci un ac, în Centrul Vechi al Capitalei. Petrecăreţii au umplut până la refuz localurile, unde au petrecut până în zori. Unii au sărbătorit în avans Ziua Îndrăgostiţilor, în timp ce alţii s-au bucurat că s-a încheiat sesiunea.

Anaida Glujdea
de Anaida Glujdea

la 11.02.2024, 08:36

Vezi și

Sfârşitul săptămânii i-a prins pe tinerii din Capitală în cluburi. Nerăbdători să se distreze, au format cozi interminabile la intrările în localuri. 

Studenţii au sărbătorit că au terminat sesiunea

Băiat: Am ieşit cu prietenii mei, cu toată lumea, e ziua mea, toată lumea se distrează. Până la 8, 9 dimineaţa stăm şi ne distrăm.

Deşi motivele care i-au scos din casă au fost diferite, voia bună a fost cea care i-a unit pe toţi. 

Pe acelaşi subiect

Anaida Glujdea, reporter Observator: Indiferent că sărbătoresc încheierea sesiunii de examene, sau Valentine's Day în avans, pare că toţi tinerii din Capitală şi-au dat întâlnire în Centrul Vechi. 

Fată: Am avut ultimul examen la Drept. Sărbătorim că am trecut cu bine sesiunea! 

Centrul Vechi a părut neîncăpător şi a fost polul distracţiei. Proprietarii localurilor au început deja pregătirile pentru Ziua Îndrăgostiţilor, care este miercuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Cozi interminabile la localurile din Centrul Vechi al Capitalei. Studenţii au luat cu asalt cluburile aseară, bucuroşi că au terminat sesiunea