Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mister desluşit în crima de la Botoşani! Anchetatorii au aflat de ce avea Bogdan cuţitul la el înainte s-o ucidă pe Petronela (Video)

Crima de la Botoşani. Anchetatorii au desluşit misterul cuţitului cu care Bogdan Ionel a înjunghiat-o pe Petronela Mihalachi cu 32 de lovituri de cuţit. 

de Redactia Observator

la 29.04.2018 , 14:30

Crima de la Botoşani. Anchetatorii au desluşit misterul cuţitului cu care Bogdan Ionel a înjunghiat-o pe Petronela Mihalachi cu 32 de lovituri de cuţit. 

Miercuri seară, Bogdan şi Petronela au mers în pădurea Pacea de la marginea oraşului Botoşani pentru o sesiune de fotografie.

Articolul continuă după reclamă

Nu era prima oară. 

Conveniseră că pădurea cu pricina oferă cadrul perfect pentru o ședință foto de calitate. Toate bune şi frumoase până în momentul în care Bogdan i-a propus, mau mult sau mai puţin voalat, să-i fie mai mult decât un prieten care-i face fotografii.

Ușor iritată de propunerea înfiripării unei relații de iubire la care însă numai Bogdan visa, scrie botosaneanul.ro, fata s-a răzbunat cu câteva aprecieri critice legate de fotografiile pe care tocmai le făceau. A urmat o mică dispută verbală care s-a transformat rapid într-o ceartă în toată regula în care Petronela a făcut o remarcă ce a vizat-o pe iubita lui criminalului.

”Iubita ta e grasă și urâtă! Și faci poze proaste!”, ar fi spus tânăra ucisă.

Scos din minţi, Bogdan i-a dat mai întâi un pumn în plină figură după care, când fata era căzută la pământ, i-a înfipt în inimă un cuțit de bucătărie cu lama de 20 de centimetri.

”Cearta a pornit de la reproșul făcut de fată privind calitatea pozelor pe care le făceau. Apoi, când victima i-a spus că iubita lui e grasă și urâtă a ucis-o.

Legiștii au numărat pe trupul fetei nu mai puțin de 32 de lovituri, toate în zona toracică, în piept. Pe față i-a rămas urma de la pumn, semn că lovitura care a doborât-o la pământ a fost puternică”, au spus surse judiciare citate de presa locală.

Odată prins, la câteva ore după ce a comis crima, anchetatorii au rezolvat şi misterul cuţitului, existând ipoteza că asasinatul a fost unul premeditat.

Aceleaşi surse judiciare au declarat pentru botosaneanul.ro că, în afara pasiunii pentru fotografie, lui Bogdan Ionel îi plăcea să cioplească în lemn.

"Cuțitul îl purta mereu la el pentru că, ne-a spus, ar fi pasionat să cioplească lemne", au mai spus sursele citate. 

Reamintim că Petronela Mihalachi, de 18 ani, a fost găsit moartă, miercuri după-amiază, într-un pădure din municipiul Botoşani, fiind ucisă cu 32 de lovituri de cuţit de Bogdan Ionel, elev în vârstă de 16 ani. 

Băiatul a fost reţinut, şi-a recunoscut fapta şi, ulterior a fost arestat pentru 30 de zile.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Mister desluşit în crima de la Botoşani! Anchetatorii au aflat de ce avea Bogdan cuţitul la el înainte s-o ucidă pe Petronela (Video)