Antena Meniu Search
x

Povestea sfâşietoare de dragoste care i-a luat minţile asasinului adolescent din Botoşani. Bogdan Ionel a ucis-o sălbatic pe Petronela

Povestea sfâşietoare de dragoste care i-a luat minţile asasinului adolescent din Botoşani. Bogdan Ionel a ucis-o sălbatic pe Petronela. Fata de doar 18 ani a fost găsită în pădurea de lângă cimitirul Pacea, înjunghiată.

Povestea sfâşietoare de dragoste care i-a luat minţile asasinului adolescent din Botoşani. Bogdan Ionel a ucis-o sălbatic pe Petronela. Fata de doar 18 ani a fost găsită în pădurea de lângă cimitirul Pacea, înjunghiată. Criminalul şi-a recunoscut fapta, iar informaţiile despre el puse cap la cap dezvăluie o adevărată telenovelă care a culminat cu uciderea Petronelei.

În vârstă de 16 ani, Bogdan era îndrîgostit de Mihaela, Mimi cum o cunoşteau prietenii, conturile de socializare ale celor doi fiind pline de fotografii împreună şi declaraţii reciproce de dragoste. Bogdan trăia în Botoşani alături de sora lui, Bianca, cei doi neavând tată, iar mama era plecată în Italia, la muncă. 

Adolescentul nu se înţelegea însă deloc bine cu sora, aceasta încercând, din spusele prietenilor, să îl despartă în repetate rânduri de Mimi. Tot prietenii susţin că Bogdan era liniştit şi atât de îndrăgostit de Mimi încât făcea orice îi cerea aceasta. Fata fusese crescută la un cămin şi visa să devină vlogeriţă, având pe youtube postate câteva filmuleţe, inclusiv alături de iubit.

Cei doi petreceau mult timp împreună şi asta nu i-a convenit nici surorii lui, nici altor rude. Sătul de reproşurile acestora, acum cinci zile Bogdan a vrut postat un mesaj teribil pe contul de facebook, în care anunţa că vrea să se sinucidă: "Vă rog să mă iertaţi...Ştiu că v-am făcut mult rău. Dar cel mai mult ţie, Mihaela. Ţie ţi-am greşit cel mai mult. Sigur o să vă bucuraţi că o să scăpaţi de mine.

Iubire, o să am grijă de tine, de acolo sus. Ştiu că familia a fost împotriva relaţiei noastre, nu au înţeles că ne iubim cu adevărat. Şi iubire, te rog să îţi aduci aminte de mine şi să vii la mormântul meu. Vreau ca să fiu înmormântat, aici. În oraş, ca să fiu cât mai aproape de Mihaela. Sper ca lucrurile de la mine să îţi aducă aminte mereu şi atunci când te uiţi la pozele noastre să îţi aduci aminte de momentele frumoase.

Bia, Victor, şi restul să nu o faceţi pe Mihaela de vină pentru că eu nu am să mai fiu, ea nu are nicio vină. Aveţi grjă de voi şi vă rog să aveţi grijă de Mihaela, mai ales familia mea, pentru că voi v-aţi făcut cea mai greşită părere despre ea. Şi tu, Andreea Codreanu, ca cea mai bună prietenă a ei, nu o lăsa niciodată. Are nevoie de tine.

Şi iubire, îmi pare rău că te părăsesc acum, am să te aştept acolo sus, să fim mereu împreună. Să ştii că te-am iubit şi te iubesc. Mi-aş fi dorit enorm să fii soţia mea, dar asta este, o să ne întâlnim din nou în ceruri. Şi Bia nu cred că ai putut să îmi iei dreptul la fericire şi să îmi spui să mă despart de Mihaela.

Nu ţi-am zis niciodată, dar du-te dracu şi nu te mai băga în viaţa oamenilor. Mi-aş fi dorit să nu am o soră ca tine, o familie ca asta. 

Singura persoană vinovată pentru fapta mea eşti tu, Bianca. Pentru tot ce mi-ai făcut."

Mesajul a fost şters la o oră după publicare, dar el e practic una dintre cheile dramei pe care o trăia Bogdan. Şi a nefericirii care-l stăpânea. Iar miercuri, când Petronela, victima sa nevinovată, i-ar fi spus şi ea ceva rău despre Mihaela, iubita lui, adolescentul nu s-a mai controlat. A scos un cuţit pe care-l avea în geanta unde ţinea aparatul foto şi obiectivele şi a lovit necruţător.

Cei doi merseseră în pădure pentru ca Bogdan să o fotografieze pe Petronela, adolescenta obişnuind să posteze fotografii cu ea pe conturile de facebook.

Valeriu Chihaia, procurorul şef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani confirmă spontaneitatea gestului făcut de Bogdan Ionel, dar şi că acesta a reacţionat violent din motive legate de povestea de iubire cu Mimi: "Şi-a motivat fapta printr-un conflict spontan, din nişte motive mai mult sau mai puţin puerile."

Petronela Mihalachi a fost găsită moartă, miercuri seara, în pădurea de lângă Cimitirul Pacea, de la marginea oraşului Botoşani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Povestea sfâşietoare de dragoste care i-a luat minţile asasinului adolescent din Botoşani. Bogdan Ionel a ucis-o sălbatic pe Petronela