Antena Meniu Search
x

Bărbatul din Braşov care şi-a ucis copiii şi soţia a asociat crimele cu dispariţia unei persoane foarte dragi, când el avea 14 ani

Tatăl acuzat de triplul asasinat a refăcut filmul de groază. Cinci ore, le-a vorbit anchetatorilor despre "persoane alese care de Paşte trebuie să moară".

Vezi și

Tatăl acuzat de triplul asasinat a refăcut filmul de groază. Cinci ore, le-a vorbit anchetatorilor despre "persoane alese care de Paşte trebuie să moară". Îngroziţi, criminaliştii cred că a luat viaţa copiilor săi şi a soţiei într-un delir religios. Le-a spus că nu regretă, iar în faţa judecătorilor a cerut să fie arestat. Legiştii au stabilit că mama celor doi copii s-a luptat cu agresorul, înainte să moară. Ancheta se complică. În maşina soţului ei, poliţiştii au găsit droguri. 

Daniel Diaconu, avocatul lui Florin Buliga: "A vorbit de forţe exterioare. Este un om  care vorbeşte mult despre Christ, despre Antichrist. El zice că le-a ales o viaţă mai bună şi că acum sunt îngeri." Cinci ore, Florin Buliga le-a vorbit anchetatorilor despre spiritualitate şi ritualuri. 

"De Paşte, persoanele alese trebuie să moară". Aşa şi-ar fi început afaceristul discursul şocant. Şi-ar fi ucis soţia şi copiii pentru a le curăţa sufletele şi pentru a le oferi o viaţă mai bună, povesteşte avocatul pe care l-a primit din oficiu. Ba chiar a mărturisit că poate comunica cu ei. 

Daniel Diaconu, avocat: "A murit mama lui când avea 14 ani, exact cât avea băiatul lui acum. Cam de acolo încep legăturile sale şi tot felul de coincidenţe, care le-a interpretat că viaţa i le-a oferit special să-l aducă în starea în care să facă această triplă tragedie."

Vizitele dese la mănăstirea Şinca Veche l-ar fi marcat profund. Ultima, a fost chiar cu câteva ore înainte de triplul asasinat. Când, spune el, a avut o revelaţie. A înţeles că trebuie să-şi ia viaţa. În drumul său de întoarcere spre casă, bărbatul ar fi încercat să-şi pună capăt zilelor chiar cu un cuţit de vânătoare. Asta a declarat în faţa anchetatorilor.

După încercarea eşuată de suicid, afaceristul ar fi pornit spre casă.Pe drum însă, a oprit în piaţa din Braşov. Odată ajuns în Braşov bărbatul a intrat în acest magazin în care obşinuia să vină destul de des. Aici, s-a întâlnit cu o veche cunoştinţă de la care a primit pentru soţia sa o cutie de bomobane şi o orhideee. 

Abia în jurul orei 21, Florin Buliga a ajuns acasă. În timp ce băiatul de 14 ani se juca pe calculator, ar fi încercat să discute cu soţia. Daniel Diaconu, avocat: "Îşi acuza soţia că nu stă de vorbă cu el şi că nu este atentă la ataşamentul lui sufletesc. Soţia, din câte povestea inculpatul, vorbea foarte mult despre Iluminati, despre masonerie, despre cine conduce lumea." Monica Buliga avea 42 de ani şi era nepoata unui fost deputat. Şi ea mergea deseori la psiholog. La ultimele şedinţe, ar fi participat şi el. 

Pe pat, lângă ea au găsit orhideea. Legiştii spun că femeia avea urme de violenţă, semn că s-a luptat cu agresorul. 

Tatăl s-ar fi dus apoi în camera copiilor. Dormeau amândoi când i-ar fi ucis cu acelaşi cuţit. 

Cei doi părinţi aveau un magazin în care comercializau aparate de biorezonanţă şi practicau şedinţe de masaj terapeutic. Clienţii lor îşi amintesc că bărbatul vorbea şi acolo despre curăţirea minţii şi trupului. În timp ce vecinii vorbesc despre o altă faţă a afaceristului. Una întunecată: "A venit să plăteaască întreţinerea, ei plăteau întreţinerea cu întârzieri mari şi a intrat în penalitate. A venit beat şi a zis că îi fură banii la care admiistratorul l-a dat afară că nu discută cu un om beat. 

Florin Buliga a mărturisit că obişnuia să consume droguri. În maşina lui, anchetatorii au găsit cannabis. Iar în timpul audierilor, a băut doi litri de apă.  În plus, afaceristul deţinea ilegal două arme. Potrivit unor surse, familia soţiei ucise a refuzat ca rudele soţului ei să participe la înmormântare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Bărbatul din Braşov care şi-a ucis copiii şi soţia a asociat crimele cu dispariţia unei persoane foarte dragi, când el avea 14 ani