Antena Meniu Search
x

Femeie înjunghiată de propriului soţ în faţa celor doi copii, în Bucureşti

Crimă şocantă în Capitală! O femeie a pierit în mânile propriului soţ, care a înjunghiat-o de mai multe ori. Mai mult de atât, tragedia ar fi avut loc chiar de faţă cu cei doi copii minori.

de Redactia Observator

la 02.07.2020, 11:33

Vezi și
  • Bărbatul după şase ore.
  • Cei doi ar fi avut o discuţie în contradictoriu.

După ce şi-a ucis partenera, bărbatul de 49 de ani a fugit de acasă. Individul a fost căutat de poliţişti, iar după aproape şase ore s-a predat.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 18 în acest bloc din sectorul trei al Capitalei. O femeie în vârstă de 47 de ani a fost înjunghiată în zona abdomenului, în torace şi în gât de soţul ei care mai apoi a fugit.

Alarma au dat-o chiar vecinii cuplului, care povestesc că au auzit strigăte de ajutor, din apartamentul lor şi au sunat imediat la 112. Trei apeluri au fost înregistrate de la rude şi vecini pentru a-i salva viaţa femeii de 47 de ani.

Vecină: Spălam geamurile la balcon şi am auzit un ţipăt şi am crezut că e din blocul acesta. Am crezut că e vreo fată care o bate un băiat, nici n am ştiut că e pe scară la mine.

Cei doi ar fi avut o discuţie în contradictoriu, iar într-un moment de gelozie bărbatul a recurs la gestul extrem, după care a fugit de la locul tragediei.

Medicii ajunşi la faţa locului n-au mai putut să o salveze pe partenera sa. Rănile i-au fost fatale. Şocant este faptul că întreaga scenă s-ar fi petrecut în faţa celor doi copii minori.

Vecin: O familie liniştită, cu trei copii educaţi. Şi ei la fel, la rândul lor. 

Reporter: Aveau copiii mari.

Vecin: Da, au copii mari. Gemeni in clasa a 8a si un baiat de 20 de ani.

Surse din anchetă spun că nu ar fi existat plângeri din partea femeii la adresa soţului sau ordine de protecţie emise. Bărbatul de 49 de ani s-a predat, după şase ore, la Secţia 8 de Poliţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Femeie înjunghiată de propriului soţ în faţa celor doi copii, în Bucureşti