Antena Meniu Search
x

Crimă la Chitila. Un bărbat şi-a ucis soţia pentru că femeia nu-l lăsa să-şi vadă copiii

O tânără din Chitila a fost ucisă de soţul său, împotriva căruia femeia avea deja un ordin de restricţie, după ce s-au certat pentru că tânăra nu l-ar fi lăsat să-şi vadă cei doi copii, de 3 şi 5 ani.

de Redactia Observator

la 07.02.2020, 15:44

O maşină de Poliţie este parcată în faţa secţiei
Crimă la Chitila, mama a doi copii ucisă de soţ - Observator.tv
  • Un bărbat şi-a ucis soţia, la Chitila, pentru că nu l-ar fi lăsat să-şi vadă copiii.
  • Ucigaşul avea ordin de restricţie.
  • Agresorul a încercat apoi să-şi ia propria viaţă, însă a fost salvat de medici.

O tânără din Chitila a fost ucisă de soţul său, împotriva căruia femeia avea deja un ordin de restricţie, după ce s-au certat pentru că tânăra nu l-ar fi lăsat să-şi vadă cei doi copii, de 3 şi 5 ani.

Bărbatul şi-a înjunghiat soţia în gât, apoi a fugit şi a încercat să se omoare, fără succes, însă. Un echipaj medical i-a acordat bărbatului îngrijiri de urgenţă şi apoi l-a transportat la spital. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru omor calificat.

Crimă la Chitila, tânără mamă ucisă de soţ

Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că un bărbat și-a tăiat cu cuțitul soția.

În temeiul sesizării, Polițiștii Orașului Chitila și Serviciul de Investigații Criminale s-au deplasat de îndată la fața locului, ocazie cu care au găsit în imobilul respectiv o femeie care, la prima vedere, nu prezenta semne vitale.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care a declarat decesul victimei.

Agresorul nu a fost găsit la fața locului, însă în urma activităților desfășurate de polițiști a fost depistat la domiciliul său, prezentând urme de tăiere a venelor, motiv pentru care i-au fost acordate îngrijiri medicale, după care a fost transportat la o unitate spitalicească în București.  

Poliţiştii precizează că barbatul în cauza avea emis din data de 18.12.2019 de către Judecătoria Buftea un ordin de protecție.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat, urmarirea  penala fiind in competenta exclusiva a Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Crimă la Chitila. Un bărbat şi-a ucis soţia pentru că femeia nu-l lăsa să-şi vadă copiii