Antena Meniu Search
x

Cristina a fost ucisă cu sânge rece după ce s-a urcat în maşina fostului iubit! Criminalul şi-a aflat sentinţa pentru oribila faptă!

Fostul iubit al Cristinei Marin, tânăra ucisă cu sălbăticie într-o maşină, a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru oribila crimă.

Fostul iubit al Cristinei Marin, tânăra ucisă cu sălbăticie într-o maşină, a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru oribila crimă.

Bogdan Ionuţ Frâncu a fost condamnat la închisoare pe viaţă, decizia definitivă fiind luată de judecătorii Curţii de Apel Craiova.

Cutremurătoarea crimă a avut loc pe 11 decembrie 2016. Cristina Marin (30 de ani) s-a întâlnit cu iubitul său în Scorniceşti, acolo unde tânăra locuia.

A lăsat maşina personală şi a urcat în cea prietenului său, Bogdan Ionuţ Frâncu (37 de ani) pentru a purta cu acesta o ultimă discuţie pentru ca bărbatul să înţeleagă că relaţia s-a încheiat.

Pe acelaşi subiect

Cristina nu ştia că bărbatul în maşina căruia s-a urcat urma să îi fie călău, iar el pregătise în amănunt crima. Înarmat cu un cuţit de măcelărie, Bogdan a înjunghiat-o pe Cristina de 13 ori în inimă.

Ulterior, i-a abandonat trupul la marginea unei păduri din Optaşi, judeţul Olt. Înainte de a pleca de la locul crimei, bărbatul a făcut câteva poze cadavrului femeii pe care i le-a trimis mamei acesteia.

Criminalul a fost prins de poliţişti, în aceeaşi seară, într-un hotel din Piteşti. Apucase să-şi descrie fapta pe pagina sa de Facebook.

"Poate mulţi mă vor condamna, dar cei care mă cunosc, care ştiu cum am fost vor recunoaşte ca nu am fost aşa. Nu am vrut decât sa fiu fericit, găsisem pe cineva, aş fi făcut totul să fie bine. Nu a fost să fie, orgoliul ei a învins în relaţia noastră. Am făcut şi greşeli, recunosc, dar nu m-a înţeles nimeni, mai puţin ea. Aveam nevoie de sprijin, moral, dar nu s-a putut. Îmi cer iertare celor care m-au cunoscut altfel, cum am fost înainte", a scris autorul crimei pe pagina de socializare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Cristina a fost ucisă cu sânge rece după ce s-a urcat în maşina fostului iubit! Criminalul şi-a aflat sentinţa pentru oribila faptă!