Antena Meniu Search
x

Un criminal în serie a recunoscut 93 de crime: 'Unele cadavre nu au fost găsite niciodată'

În vârstă de 79 de ani şi condamnat la închisoare pe viaţă fără posibilitatea eliberării condiţionate, un criminal din Statele Unite ale Americii a recunoscut, în faţa unui poliţist, 93 de crime comise între 1970 şi 2005, anul în care a fost prins.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 08.10.2019, 14:04

Un criminal în serie din America a recunoscut 93 de crime
Un criminal în serie din America a recunoscut 93 de crime - FBI

În vârstă de 79 de ani şi condamnat la închisoare pe viaţă fără posibilitatea eliberării condiţionate, un criminal din Statele Unite ale Americii a recunoscut, în faţa unui poliţist, 93 de crime comise între 1970 şi 2005, anul în care a fost prins.

Samuel Little a fost catalogat de FBI drept cel mai mare criminal în serie din istoria Statelor Unite ale Americii.

Cercetat la începutul anilor 1980 pentru două crime, Little a fost achitat din lipsă de dovezi. În aceeaşi perioadă, bărbatul a fost condamnat pentru două tentative de omor şi a stat în închisoare doi ani şi şase luni.

După eliberare, Samuel Little s-a mutat în Los Angeles, acolo unde ar fi comis alte zece crime.

Pe acelaşi subiect

Pe 5 septembrie 2012, bărbatul a fost arestat, după ce testele ADN au arătat că el este autorul a trei crime comise în Los Angeles pe 13 iulie 1987, 3 septembrie 1987 şi 14 august 1989.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Criminalul în serie a recunoscut 93 de crime şi le-a descris cu lux de amănunte

Judecat pentru cele trei crime, Samuel Little a fost condamnat la închisoare pe viaţă fără posibilitatea eliberării condiţionate.

Începând cu luna noiembrie 2018, criminalul în serie a început să recunoască, în faţa unui singur poliţist, 93 de crime pe care le-ar fi comis în perioada 1970 - 2005.

Potrivit FBI, unele dintre cadavre nu au fost găsite niciodată, iar acum agenţii federali au apelat la ajutorul populaţiei pentru a putea verifica toate crimele recunoscute de Samuel Little.

În general, victimele criminalului în serie erau tinere cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, majoritatea femei de culoare, pe care le strangula şi apoi le ascundea cadavrele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un criminal în serie a recunoscut 93 de crime: 'Unele cadavre nu au fost găsite niciodată'