Antena Meniu Search
x

Video Criminal prins după doi ani de libertate. Omul şi-a ucis un prieten la beţie

Un criminal român a fost în sfârşit capturat, după ce s-a plimbat liber pe străzi mai bine de doi ani. La finalul lui 2018, ucidea cu sânge rece un tânăr care îi era prieten. Totul ar fi pornit de la o beţie în apartamentul victimei. Vă avertizăm, urmează imagini şi detalii cu un puternic impact emoţional!

Adrian Lupușor
de Adrian Lupușor

la 31.03.2021, 21:22

Vezi și
  • Un criminal a fost prins după doi ani de libertate
  • Omul îşi ucisese un prieten, după o beţie în apartamentul victimei

Autorul crimei halucinante se ascundea în Marea Britanie. Astăzi, a fost adus în cătuşe la audieri. A fost reţinut pentru 24 de ore. Procurorii cer arestarea preventivă pentru 30 de zile. Însă instanţa are ultimul cuvânt.

''L-a prins acum?

L-a prins astăzi, după doi ani. 

Aplauze! (aplaudă un vecin)''

Pe acelaşi subiect

De la ce a pornit totul

3 decembrie, 2018. Doi bărbaţi intră într-un magazin din Bucureşti. Cumpără mai multe produse, printre care şi băuturi alcoolice. După schimbul de amabilităţi cu vânzătorul, cei doi pleacă spre apartamentul în care aveau să se întâmple ororile. Pe drum, ucigaşul, cu gluga trasă pe cap, ascunde un cuţit în geacă. Ultimele imagini dinaintea crimei sunt surpinse în scara blocului. Mai târziu, în jurul orei cinci dimineaţa, vecinii sună disperaţi la 112.

''Am coborât jos şi am văzut nenorocirea acolo. Eu am simţit. Şi câinele meu a simţit şi tot a lătrat. Zgomote de...mese, ce făceau acolo...s-au bătut între ei.''

''Am auzit ţipete şi gemete.''

Crima a avut loc la etajul 1 al acestui bloc din Sectorul 2 al Capitalei. Surse din anchetă susţin că victima şi criminalul erau prieteni şi ar fi băut toată noaptea până dimineaţă, când între cei doi ar fi izbucnit un conflict. Banii ar fi fost mărul discordiei, spun vecinii. Iar alcoolul a turnat şi mai mult gaz pe foc.

''Pe el îl "macera" toţii şmecherii ăştia, că el avea un salariu frumos ca bucătar şef.''

''Erau prieteni, da, au băut şi s-au omorât.''

Bărbatul ucis avea 38 de ani. Moartea lui lasă un copil fără tată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Criminal prins după doi ani de libertate. Omul şi-a ucis un prieten la beţie