Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Mi-am ucis fiul cu o bâtă, aud voci": Un bărbat a sunat la urgenţe şi a mărturisit crima teribilă, în SUA

Tragedie cumplită, după ce un tată şi-a ucis fără milă propriul copil, un băieţel de 5 ani. Văzându-l fără suflare, bărbatul a sunat la dispeceratul pentru situaţii de urgenţă pentru a-şi recunoaşte vina, adăugând că „aude voci”.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 27.03.2021, 15:23

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Băiatul, ucis cu o bâtă de baseball

Poliția din Parma, Ohio, a găsit trupul fără viaţă al micuţului Jax Ponomarenko într-o locuinţă din blocul 4700 al bulevardului Russell în jurul orei 14:00. Pe tată, Matthew Ponomarenko, în vârstă de 31 de ani, l-au arestat la faţa locului.

Înregistrarea apelului la urgenţă efectuat de Matthew, după ce şi-a ucis fără milă băiatul de 5 ani cu o bâtă de baseball, a fost eliberată de poliție, dezvăluind modul în care bărbatul a povestit scena crimei şi metoda prin care i-a luat viaţa copilaşului său.

„Tocmai mi-am ucis fiul”, a spus el dispecerului, la începutul apelului care a durat cinci minute.

„Aud voci”, a adăugat după ce a fost întrebat la ce se referă.

"E mort ... în sufragerie", a continuat Matthew, respirând puternic la telefon și cerând trimiterea unui echipaj de urgneţă la el acasă.

Când a fost întrebat de ce și-a ucis fiul, al cărui nume îl tatuase deasupra sprâncenei, tânărul de 31 de ani a răspuns: „Nu știu”. A susţinut de asemenea că nu era nimeni altcineva în casă cu ei în acel moment.

Potrivit The Sun, casa aparține mamei lui Jax, dar băiatul locuia cu bunicii săi. Matthew ar fi ajuns la domiciliu mai devreme în acea zi. Tatăl criminal a rămas în telefon până la apariţia echipajelor, dar a refuzat să răspundă la orice întrebări suplimentare, spunând doar: „tremur”. I-a aşteptat pe ofiţeri pe verandă şi a anunţat dispecerul când aceştia au ajuns.

Potrivit unchiului băiatului, Johnathan Cherni, Matthew a fost recent eliberat dintr-un centru de sănătate comportamentală și nu lua medicamente. Bărbatul ar fi petrecut timp în mai multe facilități și se luptase anterior cu probleme de sănătate mintală și dependență. Johnathan a declarat inclusiv că tatăl părea bine, era fericit când se întâlniseră mai devreme.

"Dintr-o dată, suntem loviți de toată întâmplarea asta", a spus unchiul Cherni.

El a adăugat că Jax avea autism și învățase să comunice folosind o tabletă. Bunicii sperau să-l păstreze pe Matthew ca parte a vieții băieţelului său. Cauza morții nu a fost încă eliberată de medicul legist din Cuyahoga, dar familia a spus că înmormântarea va fi făcută cu un sicriu închis.

Vecinii au fost devastaţi când au aflat de moartea micuţului, descris de familie ca fiind „uimitor, blând, inocent”.

„Sunt super tristă și nervoasă în același timp. Tocmai mi-am dat seama că e de nasol să fii atât de aproape de casă și vizavi de o școală chiar acolo. Momentul este, de asemenea, foarte prost, copiii coborau din autobuzul școlar chiar atunci”, a spus vecina Amanda Bohach.

Ponomarenko este acuzat de crimă de gradul întâi și va fi trimis în judecată luni, la Curtea Municipală din Parma.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » "Mi-am ucis fiul cu o bâtă, aud voci": Un bărbat a sunat la urgenţe şi a mărturisit crima teribilă, în SUA