Antena Meniu Search
x

Criminalul din Botoşani a primit un verdict dur de la psihiatri. Ce au decis experţii, după controlul făcut de medicii legişti (Video)

Ieri, Bogdan Ionel a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de uciderea tinerei Petronela Mihalachi.

Criminalul din Botoşani a primit un verdict dur de la psihiatri. Ce au decis experţii, după controlul făcut de medicii legişti
Criminalul din Botoşani a primit un verdict dur de la psihiatri. Ce au decis experţii, după controlul făcut de medicii legişti - Observator

Ieri, Bogdan Ionel a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de uciderea tinerei Petronela Mihalachi.

Înainte de a fi dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, pentru propunerea de arestare, Bogdan Ionel a fost dus la un control psihiatric.

Controlul psihiatric a fost făcut de o comisie medico-legală, la Serviciul de Medicină Legală, iar concluzia specialiştilor a fost că băiatul a avut discernământ în momentul comiterii crimei.

Reamintim că Petronela Mihalachi, de 18 ani, a fost găsit moartă, miercuri după-amiază, într-un pădure din municipiul Botoşani, fiind ucisă cu 30 de lovituri de cuţit de Bogdan Ionel, elev în vârstă de 16 ani. 

Recomandare: Povestea sfâşietoare de dragoste care i-a luat minţile asasinului adolescent din Botoşani. Bogdan Ionel a ucis-o sălbatic pe Petronela

Cei doi se cunoscuseră pe o reţea de socializare şi se aflau în pădure pentru ca el să îi facă fetei fotografii. 

Băiatul a fost reţinut, şi-a recunoscut fapta şi, ulterior a fost arestat pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Criminalul din Botoşani a primit un verdict dur de la psihiatri. Ce au decis experţii, după controlul făcut de medicii legişti (Video)