Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cristi a ieşit la o partidă de vânătoare cu naşul copiilor săi. Erau ultimele ore din viaţa sa

Cristi ieşise la o partidă de vânătoare împreună cu naşul fetiţelor sale. Nimeni nu bănuia că avea să fie şi ultimele ore din viaţa tânărului de 36 de ani.

de Monica Palade

la 12.02.2022, 14:50

Vezi și

Bărbatul a fost împuşcat accidental chiar de prietenul său, în piept. A fost confundat cu un animal. A mai supravieţuit doar câteva minute. În ciuda eforturilor medicilor, inima lui Cristi a cedat. Două fetiţe nu îşi vor mai vedea acum niciodată tatăl.

Incidentul a avut loc sâmbătă dimineaţa pe fondul de vânătoare din Deta, judeţul Timiş. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, informează reporterul Observator Iulia Pop.

Împuşcat accidental 

Polițiștii Secției 8 Rurale Deta au fost sesizați cu privire la faptul că, pe fondul de vânătoare din Deta a fost organizată o partidă de vânătoare în urma căreia, un bărbat, de 36 de ani, a fost împușcat accidental de un alt bărbat, de aceeași vârstă.

În urma incidentului, bărbatul a decedat. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Cristi a ieşit la o partidă de vânătoare cu naşul copiilor săi. Erau ultimele ore din viaţa sa