Antena Meniu Search
x

Tânăr de 23 de ani în comă, după un accident teribil în Buzău. Cristian este în agonie la un spital din Bucureşti (Video)

Familia şi prietenii se roagă în aceste momente pentru Cristian Luca, un tânăr de 23 de ani rănit grav într-un accident teribil produs în Buzău, pe drumul spre Odaia Banului.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 11.12.2019, 07:58

Cristian Luca s-a răsturat cu maşina în Buzău, pe drumul spre Odaia Banului
Tânăr de 23 de ani în comă, după un accident teribil în Buzău. Cristian este în agonie la un spital din Bucureşti - capturi foto Facebook / reporterbuzoian.ro

Familia şi prietenii se roagă în aceste momente pentru Cristian Luca, un tânăr de 23 de ani rănit grav într-un accident teribil produs în Buzău, pe drumul spre Odaia Banului.

Nenorocirea a avut loc marţi dimineaţă. Băiatul a intrat cu maşina într-o curbă și a pierdut controlul volanului, răsturnându-se pe câmp. Nimeni nu știe clar cum s-a produs accidentul, însă polițiștii cred că tânărul avea viteză.

Echipajele de prim-ajutor l-au scos pe Cristian dintre fiarele contorsionate inconştient. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cristian este în comă la Spitalul Sf. Pantelimon din Capitală

Purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău a declarat că tânărul de 23 de ani a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău.

Ulterior, Cristian a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgenţă “Sfântul Pantelimon” din Bucureşti, scrie reporterbuzoian.ro.

"Pacientul este în comă, politraumatizat, cu leziuni la nivelul extremității cefalice, dar și toraco-abdominale. Va fi transferat cu ambulanța cu medic la Spitalul Sf Pantelimon din Capitală", au precizat reprezentanţii UPU Buzău.

Pliţiştii au deschis dosar penal pentru aflarea cauzelor accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Tânăr de 23 de ani în comă, după un accident teribil în Buzău. Cristian este în agonie la un spital din Bucureşti (Video)