Antena Meniu Search
x

Video Cu ce sunt așteptați clienții în cluburile de lux de pe litoral și câți bani trebuie să scoată din buzunare: "Mamaia şi Ibiza, una şi aceiaşi"

Festivalul Neversea, organizat weekendul trecut pe litoral, a lăsat cluburile exclusiviste fără clienţi. Dacă la acest eveniment au fost mii de petrecăreţi, în localuri a bătut vântul. Dar patronii promit că în acest weekend îşi vor lua revanşa cu o mulţime de evenimente, de la concerte şi până la lecţii de gătit.

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 14.07.2023, 12:48

Vezi și

Dacă hotelurile şi pensiunile din Mamaia nu au dus lipsă de clienţi săptămâna trecută, în cluburile exclusiviste a bătut vântul. Festivalul Neversea a atras ca un magnet turiştii ajunşi pe litoral. În acest weekend, însă, patronii localurilor promit să îşi ia revanşa.

Alexandru Vintilă, manager club: Avem mâine seară muzică live, Mihail. Diseară avem Dj pe partea de cină. Sâmbătă îl avem pe Mario Fresh. A fost puţin mai liber.06: Încercăm să recuperăm, de asta facem şi evenimentele.

Şi vremea o să îi ajute din plin pe proprietarii localurilor. La malul mării se anunţă un weekend fierbinte. Însă cei care aleg să petreacă o noapte în club, trebuie să aibă pregătiţi ceva bani.

Turist: O noapte la club? Undeva la 1000-1500 de euro. Depinde ce bei. Mamaia e pe locul 1. Mamaia şi Ibiza, sunt una şi aceiaşi.

Pe acelaşi subiect

Peste 80% dintre unităţile de cazare de pe întreg litoralul au fost deja ocupate

Iar şampania a început să curgă încă de ieri.

Turist: Foarte frumos, ceva foarte special.

Reporter Observator: E costisitoare? 

Turist: Nu prea.Undeva între 60 şi 80 de milioane.

Cei care încă nu şi-au rezervat o cameră la malul mării pentru acest weekend, trebuie să se grăbească. Peste 80% dintre unităţile de cazare de pe întreg litoralul au fost deja ocupate.

Ştefan Necula, manager agenţie de turism: În staţiunea Mamaia se aşteaptă foarte mulţi turişti. Deja intrăm în perioada de vârf de sezon şi disponibilităţile sunt scăzute. Avem oferte pe last-minute care sunt destinate pentru a vinde ultimele camere disponibile.

Preţurile pentru o cameră de cazare în staţiunea Mamaia, de exemplu, pornesc de la 600 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Cu ce sunt așteptați clienții în cluburile de lux de pe litoral și câți bani trebuie să scoată din buzunare: "Mamaia şi Ibiza, una şi aceiaşi"