Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cum explică avocatul lui Nelu Tătaru ritualul fostului ministru al Sănătăţii de a-şi număra banii în fiecare dimineaţă

Fostul ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru neagă orice acuzaţie a procurorilor DNA Iaşi. Cu toate acestea, el se aşteaptă ca anchetatorii să sosească în orice moment la spital pentru a face percheziţii în cabinetul său, sigilat încă de joia trecută. 

de Redactia Observator

la 16.10.2024 , 09:02

Deşi imunitatea parlamentară a lui Tătaru a fost ridicată ieri, procurorii nu au descins încă la Huși. Avocatul medicului este sigur că procurorii nu vor găsi ceva care să-l învinovăţească. 

Cum explică avocatul lui Nelu Tătaru ritualul fostului ministru 

"Eu nu am văzut să fi luat ceea ce i se propunea sau ceea ce pacienţii, din recunoştinţă, îi propuneau. Domnul doctor, dimineaţa, îşi număra banii ca nu cumva să vină cei de la DNA sau din altă parte să-l întrebe "câţi bani aveţi la dumneavoastră?" şi să nu poată să-i justifice", a declarat Radu Bobârnat, avocat.

Vezi și

Plenul Camerei Deputaţilor a votat, luni, cu 177 de voturi pentru, 12 voturi contra şi o abţinere, cererea de ridicare a imunităţii deputatului Nelu Tătaru, pentru pentru percheziţii informatice şi domiciliare, după ce, anterior, Comisia juridică din Camera Deputaţilor a elaborat un raport de admitere, în unanimitate, pe cererea ministrului Justiţiei. Nelu Tătaru a participat la şedinţa comisiei juridice, împreună cu avocata sa. PNL a anunţat în plen, prin liderul de grup Gabriel Adronache, că va vota la vedere pentru solicitarea venită din partea Justiţiei. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să păstraţi bancnote vechi în speranţa că vă veţi îmbogăţi în viitor?
Observator » Evenimente » Cum explică avocatul lui Nelu Tătaru ritualul fostului ministru al Sănătăţii de a-şi număra banii în fiecare dimineaţă