Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cunoscut manelist, ÎNJUNGHIAT în parcarea unui mall!

Incident grav, în această dimineaţă, în parcarea mall-ului Atrium, din Arad.

de Redactia Observator

la 16.07.2017 , 12:40

Incident grav, în această dimineaţă, în parcarea mall-ului Atrium, din Arad.

Protagoniști au fost manelistul Ioan Dinescu și interlopul Vesa Daniel Florin, în vârstă de 45 de ani, acesta din urmă înjunghiindu-l pe cântăreț.

Potrivit aradon.ro, în sala de jocuri aflată în incinta mall-ului, cei doi s-au luat la palme din cauza unui “pot norocos” . 

Articolul continuă după reclamă

Din informații, se pare că manelistul a jucat la un aparat de poker în jur de o mie de euro, așteptând să prindă marele câștig. 

Interlopul Vesa l-ar fi “ochit” pe Ioan Dinescu, așa că s-a dus el să pună mâna pe “potul” ce urma să vină. L-ar fi înlăturat pe Ioan Dinescu de la aparat cu câteva palme. 

Agentul de pază a intervenit și i-a condus pe amândoi în parcarea mall-ului. Acolo, Vesa a scos un briceag și l-a înjunghiat pe cântăreț. Paznicul a a fost și el rănit superficial în zona spatelui. 

Cântărețul a fost transportat la Spitalul Județean Arad și a intrat direct în operație.

La puţin timp, a fost prins şi Vesa Daniel Florin.

“În urma cercetărilor efectuate de polițiști a fost depistat autorul și anunțat procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad”, a declarant agent șef adjunct de poliție Claudia Iuga, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad. 

Urmează ca Vesa Daniel Florin să fie audiat și să se stabilească și încadrarea juridică a faptei.

Ce mai puteţi citi pe OBSERVATOR.TV

CUTREMURĂTOR! Ana Maria, tânăra dispărută în mare la Mangalia, în urmă cu 4 zile, A FOST GĂSITĂ MOARTĂ! Fata a fost găsită fără suflare, pe plajă​

Cum te poţi angaja în MAI, fără concurs, dacă eşti copil, soţ sau soţie de militar sau poliţist​

JALE ŞI LACRIMI pentru Adi, băiatul găsit mort în lacul din Ocna Şugatag! "Nu știm dacă vezi câtă durere ai lăsat în urma ta, câtă disperare și neputinţă..." (GALERIE FOTO+VIDEO)

De ce GEM jucătorii de tenis! Experţii fac un ANUNŢ INCREDIBIL

ASASINAT în Alba Iulia! Au dat buzna peste ei în casă, au ucis o femeie, iar pe fiul ei l-au lăsat într-o BALTĂ DE SÂNGE (VIDEO)

Bloc turn cu 36 de etaje, ÎN FLĂCĂRI! Sunt cel puţin trei MORŢI şi 12 RĂNIŢI. Clădirea nu are sistem automat de stingere a incendiilor (VIDEO)

Un jurnalist român o confruntă pe Theresa May, în timpul unei petreceri: "Sunt pe cale de a fi EXPULZAT!" (VIDEO)

ÎNREGISTRARE ŞOCANTĂ! Cum vrea un medic din Hunedoara, acuzat de MALPRAXIS, să cumpere tăcerea unui proaspăt tătic (AUDIO)

REACŢII INCREDIBILE! Ce spun enoriaşii după ce Patriarhia a confirmat că preotul surprins făcând SEX cu un seminarist este chiar Episcopul Huşilor (VIDEO)

VIOL transmis LIVE, pe Facebook! Trei tineri bat cu sălbăticie şi ABUZEAZĂ SEXUAL o adolescentă, zeci de mii de oameni privesc oroarea ÎN DIRECT

CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE în Italia! O ROMÂNCĂ a fost ucisă cu mai multe LOVITURI DE CUŢIT de fostul soţ italian. DECLARAŢIA ŞOCANTĂ a bărbatului (VIDEO)

Un jurnalist român o confruntă pe Theresa May, în timpul unei petreceri: "Sunt pe cale de a fi EXPULZAT!" (VIDEO)

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Evenimente » Cunoscut manelist, ÎNJUNGHIAT în parcarea unui mall!