Antena Meniu Search
x

Dani Mocanu, audiat în scandalul jandarmilor care au fost figuranţi în videoclipul său

Dani Mocanu a fost audiat la Parchetul Militar, după ce mai mulţi jandarmi de la Inspectoratul Judeţean Dâmboviţa au făcut figuraţie într-un videoclip, îmbrăcaţi în uniforme şi cu o maşină de intervenţie.

Vezi și

În timp ce imaginea Jandarmeriei este tot mai şifonată de scandaluri, mărturia unui cântăreţ de manele ar putea cântări greu şi în altă anchetă a procurorilor. Dani Mocanu a fost audiat la Parchetul Militar, după ce mai mulţi jandarmi de la Inspectoratul Judeţean Dâmboviţa au făcut figuraţie într-un videoclip, îmbrăcaţi în uniforme şi cu o maşină de intervenţie. Jandarmii ar fi cerut aprobarea şefilor, cărora le-au spus că vor fi protagonişti într-un proiect cultural.

Dani Mocanu a venit la Parchetul Militar costumat lejer şi purtând ochelari de soare cu rame aurii.

Cântăreţul spune că n-ar fi ştiut că figuranţii lui sunt oameni ai legii. 

(Reporter): Cum au ajuns să joace în videoclipul tău?

(Dani Mocanu): Şii cum e, orice spui poate fi folosit împotriva ta. Ideea este că eu nu am ştiut nimic.

(Reporter): Nu ai intrebat cum s-a intamplat?

(Dani Mocanu): Nu! Eu doar spun "fă aşa, fă aşa"! Mai departe, nu ştiu cine s-a ocupat, cât a dat, ce a dat! Nu ştiu, habar nu am! Nu am ştiut că sunt jandarmi adevăraţi!

Scandalul a început la începutul lui august, când a devenit public că 5 jandarmi din Dâmboviţa au apărut într-un videoclip al lui Dani Mocanu. Mascaţii fac parte din Detaşamentul Mobil de Intervenţie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi din Judeţul Dâmboviţa. Parchetul militar a deschis o anchetă care-i vizează pe cei 5.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Dani Mocanu, audiat în scandalul jandarmilor care au fost figuranţi în videoclipul său